VIDEO Momentul în care un BMW care circula cu viteză a spulberat o căruță cu lemne pe o șosea din Suceava. Căruțașul și calul au scăpat nevătămați, singurul rănit a fost șoferul

VIDEO Momentul în care un BMW care circula cu viteză a spulberat o căruță cu lemne pe o șosea din Suceava. Căruțașul și calul au scăpat nevătămați, singurul rănit a fost șoferul

Imaginile surpinse de o cameră de supraveghere montată într-o intersecție din județul Suceava arată cum o căruță cu lemne a fost spulberată de o mașină BMW care circula cu viteză, scrie  Monitorul de Suceava .

Calul și căruțașul au scăpat, în mod aproape incredibil, aproape nevătămați, singurul rănit în accidentul ce a avut loc în primele ore ale zilei de luni, 20 ianuarie, fiind șoferul BMW-ului, care a ajuns la spital cu traumatism toraco-abdominal.

Camera de supraveghere montată în principala intersecţie din comuna Cornu Luncii a surprins impactul dintre un autoturism BMW care circula cu viteză pe DN 2E şi o căruţă încărcată cu lemne, care i-a tăiat brusc calea.



În imagini se poate vedea momentul în care autoturismul practic a spulberat căruţa care i-a apărut brusc în faţă, căruţaşul şi întreaga încărcătură de lemne fiind proiectaţi pe asfalt. În momentul impactului, autoturismul a trecut pur şi simplu pe sub căruţaşul aflat deasupra pe lemne, căruţa întreagă dezintegrându-se şi împrăştiindu-se pe drum.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţie, aflat cel mai probabil în control în zona intersecţiei, poliţiştii constatând că bărbatul proiectat de pe lemne pe asfalt era într-o stare bună, calul ridicându-se speriat şi fugind de la locul impactului. Cel care a avut de suferit în urma accidentului a fost şoferul autoturismului implicat în accident, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Iaşi, care a fost transportat de echipajul unei ambulanţe la spital, unde a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal.

Niciunul dintre cei doi nu consumase alcool, mai scrie sursa citată.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…