VIDEO Momentul în care un leu își vede pentru prima oară puiul

Leii, mai cu seama cei maturi, nu intra neaparat in categoria animalelor "dragute". Totusi, un leu de la gradina zoologica din Denver a reusit sa devina viral.

Desi inregistrarea facuta publica de parcul zoo se concentreaza pe pui, n-ai cum sa ramai indiferent la momentul in care leul-tata isi intalneste pentru prima oara progenitura.

Momentul a fost filmat in 6 septembrie, iar inregistrarea surprinde delicatetea leului Tobias. Se stie ca leii pot deveni chiar agresivi intr-o astfel de prima interactiune. Din fericire, nu a fost cazul, chiar daca Tobias este un tata fara experienta, la cei doi ani ai sai, arata Bored Panda.

Puiul s-a nascut in 25 iulie si a petrecut primele luni de viata impreuna cu mama sa, Neliah, si cu sora sa vitrega, Kamara. Curand, acesta va fi aratat si publicului, a declarat Jake Kubie, purtator de cuvant al parcului zoo.

"Este asa cum te-ai astepta de la un pui de leu: jucaus, curios si plin de energie!", a mai spus acesta.

Parcul zoo, care are pagina de Facebook, publica regulat imagini cu puiul, care urmeaza sa primeasca si un nume. Numele candidate sunt Meru (numele unui munte din Tanzania), Moremi, asa cum se numeste o rezervatie din Botswana, si Tatu, care inseamna "trei" intr-un dialect african, el fiind al treilea pui al femelei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” / O nouă înregistrare cu primarul care şi-a fil…

3 „Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Dovezi stupef…

4 Mare dreptate are omul ăsta în ce scrie!

5 VIDEO „Nu vreau în România” / Sorina Săcărin a fost readoptată în SUA. Fericirea Sorinei și urmele traumei