Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO Nou protest al magistraților pe treptele Curții de Apel

Câteva zeci de magistrați au protestat pe treptele Curții de Apel București! Judecători și procurori s-au strâns pe treptele instituției pentru a manifesta împotriva înființării Secției Speciale de Investigare a Magistraților, dar și a modificării legilor justiției prin OUG 7.

Între magistrați s-au infiltrat și reprezentanți ai societății civile, care îi sprijină pe aceștia. Un alt proces de acest fel a avut loc și luni seara, iar un altul și mai mare ar fi programat pentru lunea viitoare.

Jandarmii au încercat, luni seară, să îi împiedice pe magistraţi să protesteze pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, pe motiv că acela este spaţiul instituţiei, iar conducerea acesteia doreşte să se delimiteze de acţiunea de protest. Magistraţii au revenit totuşi pe scările Curţii de Apel, unde o judecătoare a rămas să protesteze singură, timp de mai multe minute.

Magistraţii care au vrut să protesteze faţă de OUG 7, luni seară, pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, au aflat că nu pot face acest lucru, un jandarm aflat acolo spunând că este o decizie a conducerii Curţii de Apel, care doreşte să se disocieze de acest protest. El a afirmat că magistraţii care doresc să protesteze trebuie să facă acest lucru în alt loc, nu pe treptele instituţiei.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

2 BREAKING! Curtea Supremă, lovitură MORTALĂ pentru CCR? Pică toate deciziile care au UCIS Justiția?

3 SURSE PARANOIA la butoanele României! Ce noi schimbări pregătește Dragnea în Guvern. Șeful SGG, luat din nou î…

4 VIDEO S-a detonat NUCLEARA! Cum s-a pus la cale LINȘAREA mediatică a șefei DNA!

5 VIDEO Înregistrări care vor arunca în aer PSD! RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent!

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?