VIDEO „Nu mai dau la nimenea”, aproape 4 milioane de vizualizări!

VIDEO „Nu mai dau la nimenea”, aproape 4 milioane de vizualizări!

Vărul Denisei Răducu, Adrian Pește, este noua revelație a Youtube-ului în România. Melodia „Nu mai dau la nimenea” a adunat în câteva zile aproape patru milioane de vizualizări.

Adrian Pește are 22 de ani și este fiul lui Florin Pește, unchiul Denisei Răducu și omul care a descoperit-o pe aceasta. Adrian face senzație zilele acestea cu o piesă cântată împreună cu Georgiana Lobonț, intitulată ”Nu mai dau la nimenea” și care se apropie vertiginos de patru milioane de vizualizări pe Youtube.

Adrian Pește a crescut într-o familie unde aproape toată lumea are legătură cu muzica. Tatăl lui a făcut parte din proiectul ”Frații Pește”, la mare modă în anii ’90, iar în prezent, acesta deține o casă de producție care lansează artiști și scoate hituri pe bandă rulantă. Aproape toți unchii și verii lui cântă sau au cântat, cel mai bun exemplu fiind mama Denisei, care a fost solistă într-o trupă de muzică de petrecere locală când era tânără.

Adrian este absolvent al unui liceu de matematică-informatică și a luat bacalaureatul cu o notă foarte mare, 9,40, însă a preferat să vină alături de tatăl lui și să lucreze la studioul acestuia.

El se recomandă drept ”producător muzical”, însă pare să aibă șanse mari să devină și un solist de succes.

„Cel mai important lucru e să ai lângă tine o familie care-ţi înţelege meseria. A fost greu pentru noi din punctul acesta de vedere, dar am avut lângă noi femei care ne-au iubit. Şi asta a contat cel mai mult. Acum mă laud cu doi copii minunaţi, Andreea, care mănâncă muzică pe pâine, deşi nu-i place, şi Adrian, campion la şah şi la matematică. Nu cred că mai contează altceva pe lume când ai asemenea copii!”, a declarat Florin Pește, într-un interviu, relatează wowbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro