VIDEO Nuntă de un milion de euro la Caransebeș.../Petrecerea a durat trei zile, iar printre artiștii invitați s-au numărat: Andra, Holograf, Vali Vijelie, Adrian Minune și Georgiana Lobonț

VIDEO Nuntă de un milion de euro la Caransebeș.../Petrecerea a durat trei zile, iar printre artiștii invitați s-au numărat: Andra, Holograf, Vali Vijelie, Adrian Minune și Georgiana Lobonț

Au făcut nuntă în cort, pe Aeroportul din Caransebeș, iar petrecerea a durat 3 zile și 3 nopți, costurile ridicându-se la puțin peste 1 milion de euro. Cătălin Măruță a prezentat evenimentul, iar Andra s-a numărat printre artiștii care au făcut show la nunta tinerilor Oana Alexandra Pleșa și Daniel Cornea.


​Oana și Daniel, doi tineri din Caransebeș au avut parte de o petrecere cu foarte mulți artiști celebri din țară. Printre cei care au cântat la nuntă au fost: Andra, Horia Brenciu, Holograf, Vali Vijelie, Adrian Minune, Georgiana Lobonț și Andreea Voica.

Adrian Minune a făcut show. Artistul a cântat împreună cu mireasa, iar la un moment dat ambii s-a așezant în genunchi. Oana Alexandra Pleșa a postat mai multe filmulețe la Insta Story. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

​Andra a cântat melodia „Pas cu pas” pentru dansul mirilor. Mai mulți invitați au distribuit imagini video cu acest moment fabulos.

Mirele, Daniel Cornea, a studiat Topografie și cadastru la Universitatea Politehnică din Timișoara. El a cerut-o în căsătorie pe Oana în 2022, într-o vacanță la Paris.

În iulie 2023, cei doi au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Tinerii au purtat ținute spectaculoase.

Foto: Nicușor Longa , Instagram/ oanaalexandra.plesa

​Mireasa, Oana Alexandra Pleșa, a studiat la Universitatea Politehnică din Timișoara și la cea de Psihologie și Sociologie.

Nașii au fost Xhenti Rustemaj (Rusti) și Andreea Rustemaj.

Sursă foto: Facebook/ Instagram












Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!