VIDEO O descindere de falși militari creează panică într-un hotel de lux de pe Coasta de Azur

VIDEO O descindere de falși militari creează panică într-un hotel de lux de pe Coasta de Azur

Un grup de indivizi îmbrăcați în uniforme militare și purtând cagule au creat un moment de panică după ce au acostat în apropierea unui hotel de lux de pe Coasta de Azur, pentru ceea ce era de fapt filmarea unui clip publicitar, au informat surse de la fața locului citate de AFP.

Incidentul a avut loc vineri la orele 15.00 și a creat un moment de panică de înțeles la un hotel de pe Coasta de Azur când la debarcaderul complexului a acostat un barcă transportând un grup de indivizi îmbrăcați în uniforme militare, a indicat prefectura din Alpii-Maritimi.

Potrivit unei surse apropiate cazului, faptele au avut loc la Eden-Roc, un hotel de lux foarte apreciat de staruri. Conducerea hotelului nu a confirmat faptele.

După ce unul dintre indivizi a coborât pe ponton, conducerea hotelului i-ar fi cerut să părăsească locul.

Jandarmeria maritimă interpelase deja echipajul când ambarcațiunea trecuse de dispozitivul de protecție, desfășurat de-a lungul Croazetei cu prilejul desfășurării Festivalului de la Cannes.

Această filmare fără autorizație riscă să coste foarte scump autorii care ar putea fi urmăriți în justiție pentru încălcarea legislației privind navigația.

Un reprezentant al prefecturii a avertizat că membrii echipajului "riscau să fie deschis focul asupra lor, dacă ar fi acostat într-un loc sensibil".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria