VIDEO O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașina în mers, în care se afla împreună cu familia. Victima este din București și plecase în concediu la Suceava

VIDEO O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașina în mers, în care se afla împreună cu familia. Victima este din București și plecase în concediu la Suceava

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit joi după ce un copac a căzut peste mașina în mers în care se afla cu soțul și cei doi copii. Familia era din București și plecase în concediu în Suceava.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația locală Monitorul de Suceava , accidentul a avut loc pe DN 17, în comuna Iacobeni, după ce o rafală de vânt a frânt un arbore care s-a prăvălit peste autoturismul aflat în trafic. În mașină era o familie (părinții și cei doi copii minori) din municipiul București, aflată în concediu, care se deplasa dinspre Iacobeni spre Vatra Dornei.

La un moment dat, când se aflau într-o curbă mare spre dreapta pe malul râului Bistrița, de pe versantul din partea stânga a direcției de mers, din cauza unei rafale de vânt, un arbore s-a frânt și a căzut pe cupola autoturismului.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, și cei doi copii au reușit să iasă din autoturism, fără a avea probleme medicale deosebite. În schimb femeia, în vârstă de 43 de ani a rămas încarcerată în interiorul cabinei autoturismului, în stare de inconștiență în urma loviturii primite la cap în timpul impactului dintre copac și mașină.

După efectuarea manevrelor de resuscitare de către salvatorii sosiţi la faţa locului, victima a decedat.

A fost deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă, iar după declararea decesului, pentru ucidere din culpă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina