VIDEO O imagine care spune multe despre ce se întâmplă acum la vârful Rusiei...

VIDEO O imagine care spune multe despre ce se întâmplă acum la vârful Rusiei...

O imagine care spune multe despre ce se întâmplă acum la vârful Rusiei...

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitry Peskov, a anunțat că, pe 06.09.2022, Vladimir Putin a asistat la faza activă a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Est-2022, care s-a desfășurat în poligonul Sergheevsky din Extremul Orient.

După cum a precizat Peskov, anterior, Vladimir Putin a participat la o întâlnire închisă cu ministrul rus al apărării, general de armată Serghei Șoigu, și cu șeful Statului Major General, general de armată Valeri Gherasimov.

Planul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Est-2022 include implementarea mai multor opțiuni pentru grupările de forțe întrunite și de coaliție, în interesul asigurării securității militare a Federației Ruse și aliaților săi, în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Est.

Exercițiul se desfășoară, în perioada 01-07 septembrie, sub conducerea șefului Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, general de armată Valeri Gherasimov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...