VIDEO O nouă filmare cu Daniela Crudu, beată și la bustul gol, a fost scăpată pe net

VIDEO O nouă filmare cu Daniela Crudu, beată și la bustul gol, a fost scăpată pe net

Doua lucruri sunt imposibil de estimat cu precizie pe lumea asta: cand au aparut sosetele cu degete si cand si-a pierdut „animatoarea” Daniela Crudu virginitatea.

Retrasa din televiziune ca sa se prostitueze mai eficient, Daniela Crudu a aparut din nou in atentia opiniei publice cu o filmare facuta intr-o camera de hotel, dupa o „tura”, cand, goala la trup si la cap, povesteste ceva chestii despre un concurs low level la care a participat. Lumea a sarit in sus ca a fost filmata pe ascuns si data in vileag presei.

Dar e o mica razbunare pentru ce face „Crudutza”, care e, de fapt, coapta si rulata bine de tot, cand merge la chefuri sexuale, filmand tot.

Un exemplu aveti mai jos, cand, moarta de beata, la un chef in Delta, s-a schimonosit cu silicoanele din dotare in fata camerei video, batandu-si joc de un „sponsor”, si el mort de beat, si apoi impartind videoul pe mai multe conturi de whatsapp.

Asa ca, grija mare cand o mai chemati pe Crudu sa va scuture dudu’. Sa nu va filmeze si sa ajungeti sa va faceti de bafta prin presa.

VIDEO pe Strictsecret.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale