VIDEO O nouă teorie a conspirației despre vaccinurile anti-covid

VIDEO O nouă teorie a conspirației despre vaccinurile anti-covid

Pandemia continuă, dar originile Sars-Cov-2 sunt încă un mister. Cum s-a îmbolnăvit lumea, cum s-a răspândit cu adevărat Covid și dacă "elita satanică" - amintita in teroriile conspiratiei - a anunțat din timp lumea despre această armă biologică? Dr. Bryan Ardis dezvăluie o legătură șocantă între această pandemie și eterna bătălie dintre bine și rău, care a început în Grădina Edenului.

La început pare un om nebun, cu o terorie a conspiratiei halucinanta. În fapt pare apogeul teoriilor conspiratiei legate de Pandemie si de vaccinul mARN. Însa, ascultandu-l pe dr. Ardis realizezi ca sunt ceva elemente care "se leagă", sau mai bine spus "care nu se leagă", fata de retorica oficială. In video-ul pe care-l prezentam mai jos, acesta este intervievat de Stew Peters si prezinta si probe in sustinerile sale, atat informatii oficiale, cat si studii publicate. O legatura incredibila intre coronavirus si veninul de sarpe.

VIDEO AICI:

În luna decembrie a anului trecut, Dr. Bryan Ardis a primit un mesaj text de la un prieten medic de la Urgențe care l-a pus într-o situație neașteptată și bizară, care ar putea explica efectele adverse ale vaccinurilor pe care le-am raportat. Textul suna astfel: "Hei, Dr. Ardis... Dacă ai fi mușcat de un șarpe cu clopoței, te-ai duce la spital să iei un antivenin?".

Bryan habar nu avea ce înseamnă acest lucru și s-a apucat imediat să cerceteze anti-venin de șarpe. A descoperit că majoritatea sunt tratamente cu anticorpi monoclonali sau policlonali - la fel ca anticorpii monoclonali pe care CDC-ul inutil tocmai i-a eliminat ca tratament pentru COVID, în favoarea Remdesevirului, care este aproape sigur că te va ucide, dar care este acum, totuși, SINGURUL tratament aprobat de guvern pentru sugari și copii cu COVID în SUA.

El spune: "Mi-am dat seama, dintr-o dată, că anticorpii monoclonali SUNT anti-venin. Guvernul federal nu vrea ca noi să folosim anti-venin. De ce se luptă împotriva anti-veninului și de ce descoperim că anti-veninul funcționează împotriva COVID? Nu este un virus? Este un venin? Iată ce vreau să știu: Este COVID un venin și de aceea nu vor să folosiți anticorpi monoclonali?"

Bryan a verificat publicațiile care spuneau că sursa originală a COVID-19 provenea fie de la lilieci, fie de la șerpi sau pangolini și a observat că, de fiecare dată când cineva menționa șerpii, fact-checker-ii se năpusteau asupra lor și îi învârteau spre lilieci. "Nu există nicio verificare a faptelor despre lilieci. Te tot lasă să te uiți la lilieci", spune el. Asta, în ciuda faptului că experții chinezi spuneau că nu puteau fi lilieci, deoarece acești lilieci hibernează, iar COVID a izbucnit în mijlocul iernii.

În plus, atunci când au studiat anticorpii celor care s-au îmbolnăvit în Wuhan, au descoperit că secvențele genetice nu semănau cu cele ale liliecilor, ci erau cel mai mult asemănătoare cu două specii de șerpi, proteinele de la kraitul chinezesc și de la cobra regală. Bryan continuă: "Apoi am aflat, în aprilie 2020, că există un studiu în Franța în care se constată că receptorii din creier, numiți receptorii nicotinici ai acetil colinesterazei, că aceștia sunt de fapt legați cel mai strâns de veninul de șarpe de krait și de cobra și că proteina spike din SARS-CoV-2 este cea mai identică cu veninul de krait chinezesc și de cobra.

"Apoi, aflu că există un medic real care lucrează la Universitatea din Pittsburgh în mai 2020, lucrează într-un laborator de calcul și face secvențiere genetică și că face cercetări de 5 luni, secvențiază proteinele spike, încercând să rezolve misterul victimelor SARS-CoV-2 și spune că are un mare comunicat de presă pentru a anunța toate descoperirile lor, iar numele lui este Bing Liu." Următorul lucru pe care îl știi, tânărul doctor Bing Liu era mort într-o "crimă-sinucidere" înfiorătoare. "Și atunci am intrat în panică", spune Bryan. "Când vă spun că au mințit în legătură cu tot ceea ce a fost legat de COVID, au mințit în veci în legătură cu partea virală a COVID."

Bryan citează un studiu masiv publicat în ianuarie 2020 care a realizat o cartografiere genetică a tuturor proteinelor și peptidelor din veninul cobrei regale, care a izolat 19 veninuri și peptide care vizează în mod specific organele din corp. El a descoperit că principalul finanțator al studiului a fost Genentech, o filială a Roche Pharma.

El spune: "Sunt convins că COVID-19 nu este un virus respirator de niciun fel. Este de fapt otrăvire cu venin și ei folosesc, cred, peptide și proteine sintetizate din veninuri de șerpi și le administrează și le direcționează către anumite persoane. "Lucrul uimitor în legătură cu aceste 19 toxine găsite în veninul de cobră, ele sunt secvențiate în mod specific pentru a ținti anumite organe, cum ar fi pancreasul la un diabetic, cum ar fi inima la un pacient cu boli de inimă, cum ar fi ficatul la un pacient cu hepatită."

"Aceasta este cea mai originală dintre toate armele biologice, vreodată. Veninul de șarpe... Când spun că acesta este cel mai malefic lucru pe care l-am întâlnit vreodată în toată viața mea, v-ați fi putut imagina că cel mai mare simbol al răului din toată creștinătatea... Șarpele. Te poți gândi la ceva mai malefic decât să înveninezi întreaga lume cu venin de șarpe și să injectezi venin de șarpe în venele tale și apoi să folosești tehnologia ARNm pe care au izolat-o din veninul de șarpe de ani de zile, despre care știu că este neobișnuit de stabilă - mai stabilă decât orice alt ARNm pe care l-au izolat din alte organisme naturale timp de zeci de ani."

"În 2015, au luat ARNm pe care l-au izolat din venin de cobră și venin de krait și au învelit de fapt ARNm în hidrogel cu nanoparticule și l-au făcut și mai stabil. Apoi, au adăugat ceea ce se numește 'dyna beads' la aceste hidrogeluri cu nanoparticule, înconjurând ARNm din venin de șarpe și l-au făcut și mai stabil și l-au făcut să dureze mai mult, făcându-l să intre mai ușor în interiorul celulelor. Știți ce sunt 'dyna beads'? Nanoparticule metalice magnetice."

Un episod din 2016 al serialului "The Blacklist" a prezentat chiar o programare predictivă extinsă a acestor detalii. Bryan spune că, atunci când a văzut acel episod, a știut că avea dreptate și că trebuia să vadă asta: "Pentru că a fost o confirmare pentru mine că și alți oameni știau că acest lucru a fost planificat de la bun început - ceea ce noi am știut că este un plan -, FBI-ul își dă seama că de fapt peptidele găsite în veninul de krait sunt cele care l-au otrăvit pe Reddington... Cred că acesta a fost planul de la început. Folosesc ARNm - cred că ARNm extras din veninul cobrei regale și cred că vor să bage acel venin în tine și să te transforme într-un hibrid al lui Satan, care nu mai aparține doar lui Dumnezeu sau o creație a lui Dumnezeu."

Bryan se întoarce către Stew Peters și spune: "Când spun că ARNm din interiorul injecțiilor Pfizer și Moderna este derivat din venin de șarpe, sună nebunește, nu-i așa? Dar vreau să citiți... din 6 iulie anul trecut, 2021, cofondatorul Moderna, citiți titlul, arătați-l camerei: "Co-fondatorul Moderna folosește tehnologia ARNm pentru a trata mușcăturile de șarpe veninos".

Stew spune: "Există nenumărate indicii care susțin suspiciunile lui Bryan. După cum a observat doctorul canadian Hoffe, persoanele care fuseseră vaccinate aveau niveluri ridicate de D-dimeri. Înainte de apariția COVID, cifrele ridicate de D-dimeri erau de obicei un indiciu al otrăvirii cu venin de șarpe". Bryan spune: "Insuficiența renală cauzată de Remdesevir este organul numărul unu vizat de veninul cobrei rege. Este numărul unu!" Și mai spune că nu există niciun simptom sau reacție adversă de la vaccinurile COVID care să nu poată fi corelat cu veninul de șarpe de cobră, kraits și alți șerpi veninoși.

In interviul pe această temă de tip documentar numit "Watch the Water" Bryan Ardis își exprimă îngrijorarea că moleculele legate de veninul de șarpe (peptide sau proteine) ar fi putut fi picurate în rezervele de apă (sau eliberate prin alte metode, cum ar fi aerosolizarea) pentru a crea un scenariu de teamă de "epidemie" de covid-19 care, în cele din urmă, a împins oamenii la vaccinuri mARN.

Stew Peters: "Dr. Ardis ne-a împărtășit cercetările sale extinse care leagă veninul de șarpe de anticorpi, de producția de vaccinuri și de efectele secundare straniu de similare observate la vaccinurile cu ARNm și la tratamentele covid. După cum explică Dr. Ardis, fiecare efect secundar atribuit covid-19 este, de asemenea, un efect cunoscut al expunerii la venin toxic."

Veninul de șarpe este folosit în mod obișnuit pentru a dezvolta produse farmaceutice și intervenții medicale. Peters: "O căutare rapidă pe internet dezvăluie o mulțime de publicații din presa mainstream care admit la începutul epidemiei de Covid că acesta ar fi putut fi derivat din șerpi. Inclusiv CNN a promovat 'teoria șarpelui' pe scară largă la început."

Scientific American și articolul său din 2020: "Șerpii ar putea fi sursa originală a noului focar de Coronavirus din China". Articolul citează similitudinea dintre SARS-CoV-2 și materialul genetic al șerpilor, afirmând: "Șerpii - kraitul chinezesc și cobra chinezească - ar putea fi sursa originală a coronavirusului recent descoperit care a declanșat un focar de boală respiratorie infecțioasă mortală în China în această iarnă."

Dr. Ardis crede că veninul de cobră "a fost folosit ca punct de plecare pentru gain-of-function a SARS-CoV-2, transformând efectiv virusul într-un sistem de livrare a încărcăturii de tip venin care otrăvește organismul la fel ca o mușcătură de șarpe." Astfel, Sars-Cov-2, in fapt un "virus veninos" a devenit "o arma biologica impotriva populatiei globale, mascata intr-o pandemie".

Tot din articolul din Scientific American: "Cercetătorii au folosit o analiză a codurilor proteice favorizate de noul coronavirus și le-au comparat cu codurile proteice ale coronavirusurilor găsite în diferite gazde animale, cum ar fi păsările, șerpii, marmotele, aricii, manelele, liliecii și oamenii. În mod surprinzător, aceștia au descoperit că codurile proteice din 2019-nCoV sunt cele mai asemănătoare cu cele folosite la șerpi."

Un studiu din 6 iulie 2021 a conectat, de asemenea, kraitul chinezesc și King Cobra la proteina spike Covid-19, explicând: "Descoperirea unui motiv asemănător cu superantigenul în proteina S1 Spike, precum și a altor două motive asemănătoare neurotoxinei care au asemănări peptidice cu neurotoxinele din genurile Ophiophagus (cobra) și Bungarus".

În timpul interviului, Dr. Ardis a abordat faptul că hidroxiclorochina, defăimată de mass-media, este cunoscută pentru că blochează receptorii de nicotină din trunchiul cerebral care sunt lezați de veninul de cobră și viperă. Studiul citat se intitulează "Peptide asemănătoare toxinelor în probele de plasmă, urină și fecale de la pacienții COVID-19". Acesta concluzionează: "Prezența peptidelor asemănătoare toxinelor ar putea fi potențial legată de infecția SARS-CoV-2. Prezența lor sugerează o posibilă asociere între boala COVID-19 și eliberarea în organism a unor (oligo)peptide aproape identice cu componentele toxice ale veninurilor de animale."


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”