VIDEO O polițistă care îi dă indicații prin megafon colegului care spală mașina, la ora 01.00 noaptea, a trezit din somn un întreg cartier din Suceava

VIDEO O polițistă care îi dă indicații prin megafon colegului care spală mașina, la ora 01.00 noaptea, a trezit din somn un întreg cartier din Suceava

Spălătoria a fost amendată anterior tocmai pentru zgomot ridicat în timpul nopții
 
Sucevenii care locuiesc în zona Gheorghe Doja din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava au fost treziți în noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.00, de un megafon din care se auzea o voce puternică de femeie. Oamenii au avut supriza să descopere că este vorba despre megafonul unei mașini de poliție aflată în incinta unei splătorii auto. Spălătoria are regim self-wash și program de funcționare non-stop, relatează ȘtiriSuceava.net.

În imagini se poate observa cum unul dintre polițiști stropește autospeciala de poliție cu jetul de apă. Între timp, colega de patrulă, aflată în autospecială, îi dă diverse indicații prin megafon: „Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”.
 

Potrivit portalului ȘtiriSuceava.net, spălătoria non-stop de pe Gheorghe Doja a fost reclamată de mai multe ori de sucevenii care locuiesc în blocurile din vecinătate din cauza nivelului ridicat de zgomot produs de spălarea mașinilor în timpul nopții.

După jumătate de an de sesizări și petiții către Primărie, Poliția Locală și Direcția de Sănătate Publică, în zonă au fost făcute măsurători și au rezultat valori între 57,5 și 74,4 decibeli, depășind limita maximă legală de 45 dB(A) pentru măsurătorile efectuate în exteriorul locuințelor.

DSP Suceava a sancționat societatea comercială cu amendă de 10.000 de lei și a impus firmei să reducă nivelul zgomotului, fie prin reducerea programului de funcționare, fie prin amplasarea unui gard din panouri fonoabsorbante sau prin oricare altă metodă care poate reduce zgomotul, relatează ȘtiriSuceava.net.
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”