VIDEO „O să te omor acum! Ești nazistă!”/Femeie atacată de o rusoaică pentru că nu voia să vorbească în rusește

VIDEO „O să te omor acum! Ești nazistă!”/Femeie atacată de o rusoaică pentru că nu voia să vorbească în rusește

O rusoaică a atacat o femeie din Riga, capitala Letoniei, din cauza aspectului ei și a început să o amenințe pentru că nu voia să-i vorbească în rusă. Ea a numit-o animal și a amenințat-o să-i fie frică. Poliția a considerat incidentul absolut inacceptabil.

Victima a postat înregistrarea pe pagina ei de Twitter sub numele Kristīnes kritika.

„Iată un fragment în care femeia mă amenință, mă împinge, mă numește nazist pentru că refuz să vorbesc rusă cu ea. Până la urmă, m-a bătut și mi-a rupt lanțul de la gât. Am depus deja o plângere la poliție”, a scris victima.

Rusoaica a început să o critice pentru aspectul ei și bijuteriile pe care le purta. Femeia a răspuns în limba ei maternă, ceea ce a înfuriat-o și mai mult pe rusoaică.

"Ce naiba te decorezi, târfă, cu ce dracu' te împodobeşti? Ce dracu'?! Proasto! Ţi-e frică? Ti-e teamă de mine, fiară! O să te omor acum! Creatură, ai uitat limba rusă?! Nu mă înțelegi? Unde ai studiat aici, la naiba?! Cine ești oricum?! Ce faci, unde lucrezi?.. Ești nazistă, fascistă, la naiba", a spus femeia.

"Vă mulțumesc pentru mesaj. Astfel de acțiuni - atacuri și amenințări împotriva letonilor din Letonia din cauza naționalității lor sunt categoric inacceptabile. Am primit o reclamație, acum poliția acționează în cadrul legii, toate circumstanțele sunt investigate, iar politia va aprecia acest eveniment cu toata gravitatea. In legatura cu incidentul s-a deschis dosar penal pentru huliganism”, s-a scris pe pagina de Twitter a poliției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Cel mai negru scenariu pentru România...

3 Un caz „special”...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 Avertismentul care dă fiori al fostului consilier prezidențial Iulian Fota despre garanțiile de securitate ale NATO