VIDEO Omicron anunță sfârșitul pandemiei? Tot mai multe voci spun asta

VIDEO Omicron anunță sfârșitul pandemiei? Tot mai multe voci spun asta

Omicron, după cum spun specialistii, e mai degrabă o răceală capabilă să imunizeze natural. Istoria ne spune că așa se întâmplă întotdeauna in cazul pandemiilor, care ajung sa se stingă de la sine, scrie AgoraVox.

Un video care poate explica situatia in care ne aflăm AICI:

"Calmați-vă, oameni buni! Simptomele lui Omicron care au fost raportate până acum. În general, destul de asemănătoare cu gripa sezonieră. Aceleași simptome. Nu implică plămânii, ci în principal tractul respirator superior. Destul de asemănătoare cu virusurile corona cunoscute ale răcelii comune. Ce să facem atunci? Să ne 'vaccineze' Omicron? Ce e rău în asta?", comenteaza un medic specialist pe o retea de socializare, care prezinta si cateva grafice si studii, pe care le redam mai jos:

mammie bocock is back(ouvre un nouvel onglet) twitter.com/tatiann69922625

@tatiann69922625

Que faire alors ? LAISSER OMICRON NOUS VACCINER ? ça va pas non ? et les doses on en fait quoi ? Les télétoubibs parlent de 4 doses maintenant

Injecter en masse en profitant de la peur de Delta mais faut faire vite, puis injecter un produit contre Omicron… ça c’est intelligent … Un pass contre un rhume ? Ben oui !

LE FILS FABIUS ET CELUI D URSULA REFLECHISSENT, Le Figaro, Libé et les autres devraient nous dire que finalement les injections protègent même si c‘est pas vrai…

"Sud-africanii au oferit comparații între eficacitatea Pfizer pe Covid-19 și Omicron: eficacitatea a devenit zero. Apoi, acest studiu finanțat de Fundația Gates face o comparație cu persoanele infectate, vindecate și -vezi imaginea -, vaccinate ulterior: funcționează. Ei bine, nu au comparat-o doar cu oameni infectați și vindecați, știau rezultatele. Un studiu german, insa, le strica 'ploile' și dă rezultate foarte clare, eficacitatea a două doze: 0%, două doze și rapel: 25% Nicio eficacitate a tratamentelor cu anticorpi. Un studiu american (dar pe pseudo virus) vorbește de o diviziune septuplă.", mai spune medicul, care prezinta si probele, pe care le redam:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”