VIDEO Parlament - învestitură Guvern/ Simion: USR spunea că vorbeşte doar cu PNL şi UDMR; dacă vreţi, discutăm

VIDEO Parlament - învestitură Guvern/ Simion: USR spunea că vorbeşte doar cu PNL şi UDMR; dacă vreţi, discutăm

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, a declarat miercuri că nu va vorbi în timpul alocat partidului său la şedinţa de învestire a guvernului propus de Dacian Cioloş, pentru că a constatat că USR vorbeşte doar cu PNL şi UDMR, "în timp ce PSD şi AUR ies în afara calculelor".


"USR, în timpul discuţiilor, spunea că vorbeşte doar cu PNL şi UDMR, PSD şi AUR ies în afara calculelor. Pot să aştept, aşteptăm, mă uit la colegii de la USR PLUS, se vede că şi ei ştiu că nu o să treacă acest guvern. Dar, totuşi, dacă vreţi să discutăm - discutăm", a afirmat Simion la prezentarea programului şi listei de guvernare.

În context, preşedintele Senatului, Anca Dragu, i-a transmis liderului AUR să vorbească, întrucât există o ordine stabilită pentru această şedinţă.

"Stimate lider, avem o ordine a vorbitorilor pentru această şedinţă şi v-aş ruga să luaţi cuvântul acum", a precizat Dragu.

Simion a replicat: "Doamnă preşedinte, chiar vreţi să treacă guvernul sau nu vreţi, haideţi să lăsăm ordinea, că se pare că PNL-ului i-a mâncat pisica limba!". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”