VIDEO Pe aia care-a înlocuit-o pe Proastă la Bruxelles a apucat-o nostalgia după comunism! Pe manele!

VIDEO Pe aia care-a înlocuit-o pe Proastă la Bruxelles a apucat-o nostalgia după comunism! Pe manele!

Pe aia care-a înlocuit-o pe Proastă la Bruxelles a apucat-o nostalgia după comunism! Pe manele! Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană, care i-a luat locul Prosatei României după ce aceasta a devenit premier, a distribuit pe contul său de Facebook un clip cu zeci de imagini din România comunistă, acompaniate de melodia a trei cântăreți de manele. Gabriela Zoană și-a însoțit postarea cu textul ”Amintirile fac parte din viața mea și a ta! Vă doresc o duminică plină de lumină în suflet!”.

*** Bineînțeles, la circa o oră după apariția articolului din G4Media.ro , care atrăgea atenția asupra acestei noi imbecilități sinistre, Gabriela Zoană și-a șters postarea. Mai jos puteți vedea o captură de ecran cu postarea inițială.

În colajul video sunt postate imagini de pe litoralul românesc, dintr-o alimentară comunistă, dar și pasageri stând agățați pe scările autobuzelor ticsite. De altfel, un utilizator scrie în comentarii că ”din acest videoclip sincer chiar nu vreau sa mai am de a face cu cozi la oua, piine sau orice alt aliment sau orice altceva care proslăvea sau ridica la rang maxim conducerea partidului și statului de atunci”.

Melodia din fundal, numită ”Amintiri din copilărie”, este cântată de Asu, Ticy și Bobby, trei cântăreți cu sute de manele postate pe Youtube.

Gabriela Zoană (n. 1979) a intrat în Parlamentul European în acest an, în locul Proastei României. Ea e membru PSD Argeș și, până să ajungă în PE, a fost director general adjunct la Registrul Comerțului. Din 2010, Gabriela Zoană este doctor în Drept la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...