VIDEO Pe aia care-a înlocuit-o pe Proastă la Bruxelles a apucat-o nostalgia după comunism! Pe manele!

VIDEO Pe aia care-a înlocuit-o pe Proastă la Bruxelles a apucat-o nostalgia după comunism! Pe manele!

Pe aia care-a înlocuit-o pe Proastă la Bruxelles a apucat-o nostalgia după comunism! Pe manele! Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană, care i-a luat locul Prosatei României după ce aceasta a devenit premier, a distribuit pe contul său de Facebook un clip cu zeci de imagini din România comunistă, acompaniate de melodia a trei cântăreți de manele. Gabriela Zoană și-a însoțit postarea cu textul ”Amintirile fac parte din viața mea și a ta! Vă doresc o duminică plină de lumină în suflet!”.

*** Bineînțeles, la circa o oră după apariția articolului din G4Media.ro, care atrăgea atenția asupra acestei noi imbecilități sinistre, Gabriela Zoană și-a șters postarea. Mai jos puteți vedea o captură de ecran cu postarea inițială.

În colajul video sunt postate imagini de pe litoralul românesc, dintr-o alimentară comunistă, dar și pasageri stând agățați pe scările autobuzelor ticsite. De altfel, un utilizator scrie în comentarii că ”din acest videoclip sincer chiar nu vreau sa mai am de a face cu cozi la oua, piine sau orice alt aliment sau orice altceva care proslăvea sau ridica la rang maxim conducerea partidului și statului de atunci”.

Melodia din fundal, numită ”Amintiri din copilărie”, este cântată de Asu, Ticy și Bobby, trei cântăreți cu sute de manele postate pe Youtube.

Gabriela Zoană (n. 1979) a intrat în Parlamentul European în acest an, în locul Proastei României. Ea e membru PSD Argeș și, până să ajungă în PE, a fost director general adjunct la Registrul Comerțului. Din 2010, Gabriela Zoană este doctor în Drept la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…

4 Români, aveți încredere în președintele vostru, nu vă va dezamăgi!

5 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…