VIDEO Pentru aceste animale clamează PSD „libertate”?/Noi imagini cu violențele de la Unirii

VIDEO Pentru aceste animale clamează PSD „libertate”?/Noi imagini cu violențele de la Unirii

Apar noi imagini de la violențele din Capitală! Un grup de protestatari a smuls pietre din trotuar și au început să arunce către dubele Jandarmeriei. Persoanele care au recurs la violență erau tinere, unele dintre ele având și cagule pe față.

Din imaginile postate pe Internet se aude cum unii manifestanți strigă „Gata! Gata băi!” (n.r.: îndemn pentru cei care aruncau cu pietre către jandarmi).

Imaginile video au fost postate de Andrei Cucolea, angajat la Jandarmerie, cu studii la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.„Distribui acest filmuleț deoarece sunt sigur că presa a prins doar momentul când jandarmii gazează populația care "protestează pașnic!" ”, a spus Andrei Cucolea pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu: Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de aberaţiile voastre

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că românii au ieşit în stradă "din disperare, din sărăcie" şi pentru că s-au săturat "de aberaţiile" guvernanţilor.

"Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi. Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic! Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele", a scris Ciolacu pe Facebook .

El a adăugat că soluţia este "regândirea restricţiilor aberante introduse".

"Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea. PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la biserică de Paşte, desigur, respectând toate normele sanitare. Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia", a menţionat Ciolacu.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro