VIDEO „Perfectă, stupefiantă, incredibilă”/O fetiță de 10 ani născută în România a ridicat Italia în picioare

VIDEO „Perfectă, stupefiantă, incredibilă”/O fetiță de 10 ani născută în România a ridicat Italia în picioare

Valentina Giamboi are 10 ani, trăiește în Torino și a ajuns în finala The Voice Kids Italia, anunță Torino Cronaca . Mama ei este româncă și s-a născut în România, ajungând în Italia doar în urmă cu 5 ani, relatează presa italiană.

S-a calificat în finala concursului după ce a cântat piesa „Hurt” a grupului american Nine Inch Nails. Un cântec din 1995, ”foarte dificil și reinterpretat de mulți artiști mari”, după cum notează ziarul italian.

Valentina mai are un frățior de doar trei luni și un frate de șapte ani.

Tatăl ei a declarat că înainte de pandemie studia dansul modern, disciplină de la care a fost nevoită să se abată tocmai din cauza măsurilor anti-Covid. În timpul acelor luni lungi de izolare, s-a apropiat de cântat, ceea ce astăzi reprezintă singurul ei obiectiv.

Ca adult, Valentina visează să devină o mare interpretă sau, dacă lucrurile nu merg bine, profesoară.

Într-o emisiune anterioară, televiziunea i-a pregătit o surpriză care a emoționat-o, i-au adus-o pe bunica din România, pe care nu o mai văzu-se de când a plecat din țară.

„Pentru mine, cântatul este totul. Mă atrage într-o lume în care exist doar eu. Dacă nu se întoarce nimeni, nu-i nimic. Voi încerca din nou anul viitor”, spunea fata înainte de audițiile ”pe nevăzute”. „De când am venit în Italia, nu mi-am văzut bunicii. Mi-e foarte dor de ei”, a tranmis ea juriului, înainte ca bunica ei să intre pe scenă. După ce a cântat, juriul a avut doar cuvinte de laudă: „perfectă, stupefiantă, incredibilă”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?