VIDEO Ponta a început dezvăluirile! Amănunte INCENDIARE despre înțelegerea Dragnea-Ghiță!

VIDEO Ponta a început dezvăluirile! Amănunte INCENDIARE despre înțelegerea Dragnea-Ghiță!

Ponta a început dezvăluirile! Fostul premier susţine că implicarea în campania PRU de la parlamentare a fost rezultatul unei înţelegeri Dragnea-Ghiţă, prin care preşedintele PSD şi-a asigurat susţinerea RTV. 

Victor Ponta: - Hai să ne înțelegem. Aia a fost o înțelegere între Dragnea și Sebi Ghiță. Și anume: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghiță că mă lasă să-l ajut să intre și el în parlament și Sebi Ghiță i-a spus lui Dragnea că îl ajută cu RTV. Eu am fost de față la această discuție. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia să-i pun eu în contact. Că după aia, după ce Sebi Ghiță, săracul, a fugit și Dragnea l-a păcălit, e o altă discuție. Dar a fost o înțelegere între un șef de partid și un proprietar de televiziune, din care trebuiau să câștige amândoi. Ca la toate înțelegerile cu Liviu Dragnea, a câștigat doar el.

Reporter: - Asta e o chestie nouă. Liviu Dragnea spunea recent la televizor că, alături de cei din partid, a fost oarecum dezamăgit că ați susținut PRU.

Victor Ponta: - Asta îi mințea pe cei din partid. Nouă, lui Sebi Ghiță și mie, ne-a spus foarte clar că e bine, s-au înțeles, au avut diverse discuții. Sebi Ghiță mergea la sediul din Kiseleff mai des decât mine.

Reporter: - Deci Pro România e diferit de PRU în acest domeniu.

Victor Ponta: - Este chiar proiectul meu, al lui Daniel (Constantin - n.r.) și al lui Sorin Cîmpeanu. E primul proiect pe care îl încep eu, PSD-ul nu l-am început eu, în PSD am intrat.

Reporter: - Deci nu o să aveți abordarea PRU, oarecum mai recalcitrantă, mai anti-maghiară, mai critică față de Occident.

Victor Ponta: - Nu cred că m-ați văzut extremist.

Reporter: - Dumneavoastră nu, dar era Bogdan Diaconu (președintele PRU - n.r.) cu diverse comentarii...

Victor Ponta: - Bogdan Diaconu e omul lui Dragnea, nu ați văzut? Eu am anumite supărări, pentru că am avut ocazia să mă întâlnesc, să discut, să negociez și știu că fiecare țară își apără interesul și vreau să mi-l apăr și eu pe al meu, interesul țării mele. Când văd că noi, din toate întâlnirile publice obținem niște poze și cumpărăm niște armament, mie nu mi se pare că aia e o apărare corectă a intereselor României. Dar nu pot să-l acuz pe cel care vinde armamentul sau cel care nu mă primește în Schengen.

Reporter: - Cum ar trebui procedat?

Victor Ponta: - Există o capacitate de negociere pe care România nu și-o folosește, pentru că totul se tratează cumva pe persoană fizică. De exemplu, pentru Dragnea relația cu America se reduce dacă îl primește pe el să-și facă o poză cu Trump la restaurant. Foarte bine că și-a făcut poza cu Trump. Problema este dacă se întâmplă ceva dincolo de asta. Și nu s-a întâmplat. Dar altfel da, cred că putem să ne apărăm interesele mult mai bine și nu s-ar supăra nimeni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…

4 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

5 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?