VIDEO Poveste interlopă/„Aveam nopți amoroase cu ea și mă plătea, mă iubește și acum! Petronel nu e soț, e recuperator!”

VIDEO Poveste interlopă/„Aveam nopți amoroase cu ea și mă plătea, mă iubește și acum! Petronel nu e soț, e recuperator!”

De câteva zile nu mai este liniște în familia Corduneanu. După ce Adrian Corduneanu a lansat în mediul online mai multe acuzații, soția fratelui său a reacționat. Lucrurile nu au rămas, însă, așa. Adrian Corduneanu a reacționat din nou și spune că nu are nimic cu soția fratelui său, cu toate că ar fi avut o relație în trecut, relatează Bună Ziua Iași .

Adrian Corduneanu vrea să clarifice situația în cazul scandalului din familia sa. După ce ar fi denigrat-o pe soția fratelui său, Petronel, „Beleaua” susține că nu a vorbit despre aceasta, ci despre o fostă iubită de-ale lui.

„Eu cu Alina Elena Filip, fata asta, așa-zisă «cumnată», vipera asta, nu am nimic personal cu ea. Am avut în tinerețe, a fost amanta mea, a fost o fată de companie a mea și a altora, prin Iași. Personal, nu am nimic cu ea, însă, fiind cu fratele meu, din respect pentru el, nu o atacam, nu o jigneam. Dar, acum, după ani și ani, tot încearcă și vrea să mă despartă de soția mea. Vă zic din surse sigure și vă pot demonstra că ea mă iubește și acum și e disperată după mine. Am văzut la voi, în ziar, că m-a atacat și a făcut niște acuzații că ar fi amenințată sau șantajată de familia Corduneanu sau familia soțului”, a declarat Adrian Corduneanu.

Adrian Corduneanu: „Petronel e pe post de «săgeată»!”

De altfel, Adrian Corduneanu spune că fratele său, Petronel, ar fi, de fapt, un fel de paravan.

„Petronel nu e soțul, Petronel, pentru ea, este un «scut» și-l ține pe post de «săgeată» și de recuperator! Dacă vreți, vă zic, zic și la Poliție! Alina Filip se folosește de familia noastră. Petronel nu e soțul ei, vă zic din surse sigure. Doar se folosește de acest nume. Femeia asta s-a luat de foartă multă lume necăjită, care nu are putere de a angaja un avocat, de a se apăra. Se folosește de oameni, îi prostește, le ia casele mai întâi amanet și, pe urmă, are ea puterea, cu oamenii ei de legătură, pe la notariat, pe unde are ea, și le face vânzarea ilegal”, a mai spus cel supranumit „Beleaua”.

Despre amenințările pe care le-ar fi făcut, Adrian Corduneanu susține că ele nu există.

„Alina Elena Filip spune că este amenințată sau șantajată de mine, dar eu nu am mai vorbit cu ea de 15 ani, decât prin intermediari, când mai mergeam și aveam nopți amoroase cu ea și mă plătea. În live-urile pe care le-am făcut în săptămânile acestea nu vorbeam la adresa ei, nu vorbeam despre Alina Elena Filip. Eu sunt mai «gagicar» de felul meu, eu o am și pe Stropinela, și pe Margareta, și pe Marghioala, la gagici nu e problemă!

Ea se simte, pentru că vorbesc despre una, Alina, despre Alina Smântână. Deci, eu cu Alina Elena Filip nu am nimic personal, nu am șantajat-o, nu am amenințat-o. Ea a amenințat-o și o urmărește pe soția mea, iar soția mea nu i-a dat vreo replică. Ea a mers direct la Poliție, iar cei de acolo și-au făcut treaba. Trebuie luate măsuri în ce o privește pe această Alina Elena Filip, deoarece este periculoasă”, a mai spus Adrian Corduneanu.

Bani cu camătă și imobile „luate pe nimic”?

În toată povestea mai apare un personaj care, sub protecția anonimatului, susține că Alina Filip și Petronel Corduneanu s-ar ocupa cu obținerea unor imobile prin metode nu tocmai legale.

„În 2017, am făcut un împrumut cu camătă de 30 la sută, de la Petronel Corduneanu și Alina Filip. După o lună și ceva, i-am întors banii. El era în Spania și i-am dat banii unuia, Cătălin Grasu. I-am dat un miliard în lei și restul în euro, în spatele Primăriei Iași. Am aflat după două luni că i-a cesionat Alinei Filip, cu titlu gratuit, contractul pe care l-am încheiat eu cu Petronel Corduneanu.

Problema este că a luat-o pe bunica mea, bolnavă, cu handicap de gradul I, nevăzătoare, și a semnat actul. Bunica mea era proprietara apartamentului de la Exclusiv. Eu, acum, am și banii dați către ei, și un proces prin care vor să îmi execute apartamentul. Știu din sursă sigură că aceștia au luat mai multe case de la oameni necăjiți. Le-au luat casele și i-au dat afară. Am 4 dosare deschise cu Alina Filip, 3 civile și unul penal”, a precizat personajul respectiv.

„Sunt amenințată și șantajată de familia soțului!”

În una dintre edițiile anterioare, reporterii „BZI” au prezentat părerea Alinei Filip, după acuzațiile pe care Adrian Corduneanu i le-ar fi adus. Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, a rupt tăcerea după ce, în mediul online, au început să circule mai multe filmulețe în care cumnatul său, Adrian Corduneanu, vorbește urât despre ea. Femeia susține că se simte șantajată, și nu este prima dată, după ce a cumpărat o casă într-o zonă vânată a Iașului. Este vorba despre o casă cu o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, însă asta contează mai puțin, având în vedere că se află pe strada Sfântul Andrei, o zonă în care imobilele se vând cu prețuri uriașe. Alina Filip spune că nu înțelege de ce s-a ajuns aici și de ce cumnatul ei și familia acestuia au ales să o atace în mediul online.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu, după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metrul pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Cum s-a ajuns la întreg scandalul?

Femeia spune că familia ei are de suferit în urma afirmațiilor pe care Adrian Corduneanu le face.

„Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Nu mi se pare normal ca Adrian să facă astfel de afirmații legate de mine, atât timp cât eu nu i-am greșit cu nimic! Eu am probe pe care le voi duce la Poliție. Am fost șantajată și nu o dată. Am fost reținută o dată cu Petronel, tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când se va termina dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic, decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei!”, a spus Alina Filip.

Femeia a mai precizat că are de gând să depună o plângere împotriva familiei soțului ei.

„Eu am încredere în Justiție. Nu vreau decât să se facă dreptate. Voi depune o plângere pentru toate afirmațiile pe care le-au făcut ei”, a precizat Alina Filip.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante