VIDEO Preşedintele CNCAV se va vaccina anti-COVID cu doza a treia săptămâna viitoare

VIDEO Preşedintele CNCAV se va vaccina anti-COVID cu doza a treia săptămâna viitoare

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, a informat, marţi, că se va imuniza cu cea de-a treia doză în cursul săptămânii viitoare.

"Eu voi face doza trei în cursul săptămânii viitoare la Spitalul Militar Central, acolo unde am beneficiat şi de prima schemă de vaccinare", a precizat el, într-o conferinţă de presă.



Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunţat, la rândul său, că va face a treia doză de vaccin anti-COVID.

"Şi eu mă voi vaccina în zilele următoare. Nu am avut efectiv timp, aş fi făcut-o până acum, în prima zi, dar nu am avut efectiv jumătate de oră până acum. Dar mă voi vaccina în perioada imediat următoare", a menţionat el. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”