VIDEO Președintele, decizie-ȘOC! L-a numit tot pe generalul Nicolae Ciucă la șefia Statului Major al Armatei!

VIDEO Președintele, decizie-ȘOC! L-a numit tot pe generalul Nicolae Ciucă la șefia Statului Major al Armatei!

 Președintele, decizie-ȘOC! L-a numit pe generalul Nicolae Ciucă la șefia Statului Major al Armatei! Președintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului șef de Stat Major, Nicolae Ciucă.

„CSAT nu a aprobat solicitarea ministrului apărării, o situație foarte neplăcută. PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale țării. În situația în care am ajuns, practic nu există o propunere valabilă pentru persoana care va prelua funcția de șef al statului major al Armatei. Mandatul lui Ciucă se termină pe 31 decembrie. România nu poate să rămână fără șef al Armatei. Această situație generată de incompetența PSD trebuie rezolvată. Am semnat și trimis spre publicare decretul prin care se prelungește mandatul de șef al armatei pentru generalul Ciucă. Generalul Ciucă, un soldat recunoscut, competent, cu rezultate dintre cele mai frumoase și bine ar fi fost ca aceasta să-și găsească rezolvarea. Armata României trebuie să știe cine o conduce și cum o conduce”, a declarat Klaus Iohannis la finalul ședinței CSAT.

Declarațiile președintelui Klaus Iohannis la sfârșitul ședinței CSAT:

CSAT nu a aprobat solicitarea ministrului apărării, o situație foarte neplăcută. PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale țării. În situația în care am ajuns, practic nu există o propunere valabilă pentru persoana care va prelua funcția de șef al statului major al Armatei. Mandatul lui Ciucă se termină pe 31 decembrie. România nu poate să rămână fără șef al Armatei. Această situație generată de incompetența PSD trebuie rezolvată. Am semnat și trimis spre publicare decretul prin care se prelungește mandatul de șef al armatei pentru generalul Ciucă. Generalul Ciucă, un soldat recunoscut, competent, cu rezultate dintre cele mai frumoase și bine ar fi fost ca aceasta să-ți găsească rezolvarea. Armata României trebuie să știe cine o conduce și cum o conduce.

revenim


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...