VIDEO Președintele Iohannis a participat la parada militară de Ziua Națională la Alba Iulia / Huiduieli la adresa liderilor PSD / Comisarul Corina Crețu a preferat compania opoziției

Președintele Klaus Iohannis a ajuns sâmbătă la Alba Iulia pentru a participa la o parte dintre manifestările organizate la Ziua Națională a României, în special la parada militară, programată la ora 15.30, transmite Alba24. În tribuna oficială, alături de președintele Klaus Iohannis sunt liderul PNL, Ludovic Orban, și comisarul european, Corina Crețu. Potrivit reporterului G4Media.ro, la Alba Iulia, Corina Crețu nu a stat cu grupul de lideri PSD în așteptarea președintelui. Circa 100 de mii de oameni au venit la Alba Iulia pentru manifestările de Ziua Națională, scrie G4Media.

 
16.13 Președintele pleacă în aplauzele mulțimii și face obișnuita baia de mulțime.

16.10 Parada s-a încheiat. La sfârșitul ceremoniei, șeful statului s-a întreținut câteva clipe cu comandații militari și cu comisarul european Corina Crețu.

15.35 A început parada militară.

Chiar înainte de sosirea președintelui, din public s-au auzit huiduieli la adresa reprezentanților PSD. ”Rușine să vă fie. Să îți fie rușine, Nicolae” au strigat câțiva oameni, adresându-se lui Șerban Nicolae. Lângă acesta se afla și ministrul Gabriel Les, dar aproape era și deputatul Cătălin Rădulescu, așa că huiduielile au ricoșat inevitabil și spre aceștia.

În așteptarea președintelui, reprezentanții puterii și ai opoziției s-au grupat separat unii de ceilalți. Comisarul European Corina Crețu i-a salutat rece pe social-democrați apoi s-a dus spre grupul PNL unde s-a întreținut cu Raluca Turcan.

Klaus Iohannis fost așteptat de Ludovic Orban, Raluca Turcan, Vasile Blaga și alți lideri ai PNL, dar și de reprezentanți ai Coaliției de guvernare, în general din eșaloanul secund. Printre aceștia, deputatul de Alba Ioan Dîrzu, deputatul Cătălin Rădulescu și fostul ministru, Victor Negrescu.

Șeful statului s-a oprit la Catedrala Încoronării, unde a depus o coroană de flori, la statuia Regelui Ferdinand.

Chiar înainte de sosirea președintelui, din public s-au auzit huiduieli la adresa reprezentanților PSD. ”Rușine să vă fie” au strigat câțiva oameni, adresându-se, se pare ministrului Gabriel Les, și el prezent.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

5 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet