VIDEO Prima femeie ofițer din armata rusă capturată în Ucraina

VIDEO Prima femeie ofițer din armata rusă capturată în Ucraina

Militarii ucraineni au capturat prima femeie care servește în armata rusă, anunță bloggerul și ofițerul Anatoliy Ștefan pe Facebook.

"Babițka Hanna ce locuiește în Voronej a fost în grupul de asalt. Ea spune că este medic, dar băieții nu o cred dintr-un motiv oarecare", a scris el.

De asemenea, potrivit lui Ștefan, în posesia femeii a fost găsit un caiet în care aceasta scria că urma să omoare ucraineni.

În mediul online a apărut un videoclip cu interogatoriul lui Babițka, în timpul căruia aceasta confirmă că a venit din Voronej și se află pe teritoriul Ucrainei din august. Ea a spus că a venit voluntar să servească în armata rusă.

De remarcat că în martie 2021, șeful Ministerului Apărării al Federației Ruse, Seghei Șoigu, a spus că în armata rusă sunt peste 300 de mii de femei. La acea vreme, erau 270.000 personal civil și aproximativ 40.000 de militari.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...