VIDEO Priviți ce-au pățit soldații ruși care au încercat să atace la deal o poziție a armatei ucrainene

VIDEO Priviți ce-au pățit soldații ruși care au încercat să atace la deal o poziție a armatei ucrainene

O nouă înregistrare video filmată din dronă a surprins consecințele unui atac al soldaților ruși împotriva unei poziții ocupate de armata ucraineană în vârful unui deal nu foarte înalt.

Un atac la deal nu este niciodata o idee buna cand esti in inferioritate numericaFoto: Captura video

După cum se poate observa în înregistrare, militarii Ucrainei au apelat la grenadele din dotare după ce un soldat rus mai temerar a dat înapoi, realizând că este în inferioritate numerică.

Deși nu este clar unde a fost realizată înregistrarea, unii internauți speculează că „lupta” ar fi avut loc în regiunea Donețk, dând exemplu în acest sens o altă filmare similară.

O altă înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare mai devreme în cursul acestei săptămâni arată de asemenea că lupte grele au loc în această regiune separatistă din estul Ucrainei, una dintre cele două folosite drept pretext de președintele rus Vladimir Putin pentru a-și lansa invazia pe 24 februarie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale