VIDEO Priviți cum zburau pe deasupra capetelor rachetele rusești care au lovit aeroportul din Vinița

VIDEO Priviți cum zburau pe deasupra capetelor rachetele rusești care au lovit aeroportul din Vinița

Rusia ar fi folosit rachete de croazieră Kalibr pentru a ataca duminică aeroportul din oraşul Viniţa, situat la aproximativ 200 de kilometri sud-vest de Kiev, cel puțin așa apare după filmările surprinse de oamenii de la sol.

Atacul cu rachete Kalibr in VinitaFoto: Colaj foto

Mai multe cadre surprinse și publicitate pe rețelele de socializare arată cum rachete ce par a fi la formă cu cele Kalibr zboară la joasă altitudine. La câteva minute după aeroportul din Vinița a fost lovit.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut duminică un nou apel către NATO să închidă spațiul aerian al Ucrainei, după ce aeroportul a fost lovit.

  • ''Tocmai am fost informat despre lovituri cu rachete împotriva orașului Viniţa. Aeroportul a fost complet distrus (...) Repetăm ​​în fiecare zi - închideți cerul deasupra Ucrainei. (...) Vă rog să creați o zonă umanitară fără rachete, fără bombe aeriene.
  • Dacă nu o faceți, măcar să ne dați avioane ca să ne putem apăra, pentru că altfel rămâne doar concluzia - vreți să fim uciși foarte încet”, a spus Zelenski, înttr-un nou mesaj transmis duminică pe Telegram, conform CNN.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…