VIDEO Priviți-l pe Dragomir, milițianul comunist, asta e adevărata lui față! Dacă avea pulanul la el îl altoia și pe bodyguard!

VIDEO Priviți-l pe Dragomir, milițianul comunist, asta e adevărata lui față! Dacă avea pulanul la el îl altoia și pe bodyguard!

Priviți-l pe Dragomir, milițianul comunist, asta e adevărata lui față! Dacă avea pulanul la el îl altoia și pe bodyguard!

Scenele s-au petrecut în fața B1TV, unde javra comunistoidă prestase la emisiunea lui Mânâstire.

Dumitru Dragomir: „Da, am trei pensii, pentru că le merit!”

Deși are o avere impresionantă, fostul pușcăriaș Dumitru Dragomir încasează de la stat trei pensii în valoarea de 206.400 de lei. Dragomir nu se deranjează să precizeze de unde provin cele trei pensii.

„Eu pe unde am fost am făcut câte ceva. Eu am concurat pentru Primăria Capitalei și am ieșit pe locul 3, cu Băsescu și cu Geoană. Eu, da, am trei pensii. Pentru că le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe lună salariu, plăteam 6000 de euro la stat, la Ligă. Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepreședinte de Comisie Parlamentară. Sunt singurul din istoria acestei țări din opoziție care ama făcut singur o lege organică, am drept de autor asupra ei. Cine se compară cu mine dintre toți consilierii aștia care sunt propuși? Pe unde am fost Am făcut stadioane, am promovat tineri, am făcut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acestă țară. Eu am finanțat și n-am luat de la clubburi bani. Eu m-am zbătut și am făcut rost de bani și am făcut această clădire”, a spus Dragomir.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”