VIDEO Priviți, Simion, „prințul săracilor”, cu Maserati de 410 cai în alai

VIDEO Priviți, Simion, „prințul săracilor”, cu Maserati de 410 cai în alai

În coloana de mașini care l-au însoțit pe liderul AUR, am remarcat și o „surpriză”, ce contrastează cu discursul naționalist și, mai ales, populist al lui Simion, scrie faramogul.ro.

Deputatul de Galați Lilian Scripnic, medic stomatolog, a venit cu BMW-ul său X5, în care de altfel s-a și urcat, precaut, liderul AUR la finalul mitingului.

Celălalt deputat AUR de Galați, doctorul constănțean Sorin Titus Muncaciu, a sosit cu un Mercedes E250 BlueTec.

De la Brăila, au venit niște lideri AUR cu un BMW X3 și un Volskwagen Touareg mai vechiuț.

Singurele mașini cu numere de București – și vizibil venite de la un drum lung, după noroiul așezat în viteză pe ele – erau un Volskwagen Arteon auriu și un Maserati Quattroporte de generația a 6-a, un V6 3.0 SQ4, de 410 cp, cu tracțiune integrală și plăcuță de înmatriculare ce purta combinația de litere „VIP”. Nouă, mașina costa minim 162 de mii de euro, ajungând și la peste 200 de mii cu dotări personalizate.

Iar pentru suspensia sportivă și joasă a unei astfel de mașini este de înțeles că străzile mai vălurite decât Dunărea ale Galațiului n-au cum să fie o plăcere.

Vedeți în interviul-video de mai jos toate detaliile discuției cu liderul AUR, precum și componența alaiului său la plecarea din Galați.


Citiți integral pe faramogul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”