VIDEO Priviți, tancurile rusești rad Mariupolul de pe fața pământului

VIDEO Priviți, tancurile rusești rad Mariupolul de pe fața pământului

Noi imagini ale dezatrului provocat de armata Rusiei în orașul strategic Mariupol au fost publicate pe rețele sociale. Pe străzile deja devastate, tancurile rusești trag direct în clădirile rezidențiale care au mai rămas în picioare după aproape două luni de asediu. Abia spre finalul înregistrării apare un schimb de focuri, ca semn că în clădiri s-ar afla apărători ai orașului.

Tancurile rusești pe străzile din Mariupol (captură de ecran)Foto: Twitter

Înregistrări ale tancurilor rusești care se plimbă pe străzile unui oraș deja devastat, trăgând deliberat în blocuri ar fi fost publicate de Russia Today. Abia spre finalul înregistrării apare un schimb de focuri, ca semn că în clădiri s-ar afla apărători ai orașului.

De asemenea, pe Twitter au apărut și noi imagini de la combiantul metalurgic Azovstal unde s-au retras soldații ucraineni, dar, potrivit presei locale, și o parte din civili.

Soldații ucraineni au făcut un apel la comunitatea internațională să îi ajute, transmițând că s-ar putea să fie ultimele zile sau ore în viață.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”