VIDEO Proasta, greșeală gramaticală la lansarea unui proiect în educație! A citit greșit!

VIDEO Proasta, greșeală gramaticală la lansarea unui proiect în educație! A citit greșit!

Proasta, greșeală gramaticală la lansarea unui proiect în educație! A citit greșit!

 Greșeala, în înregistrarea de mai jos, de la minutul 1.22:

Proasta a făcut o nouă greșeală gramaticală, de data aceasta la evenimentul organizat în această dimineață la Guvern pentru lansarea unui proiect educațional. “A fi educator, învățător sau profesor înseamnă ca tu însuȘi să înveți zi de zi”, a declarat Dăncilă, în discursul său, după ce a enumerat realizările guvernării sale în ceea ce privește învățământul, relatează  Edupedu.ro .

Declarația făcută de Viorica Dăncilă, la conferința de lansare a unui proiect educațional, împreună cu ministrul Educației Ecaterina Andronescu și în fața unei audiențe formate și din profesori:

 “A fi educator, învățător sau profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi și să ții pasul cu noi metode de predare, mai atractive și mai apropiate de copii și de tineri. Proiectul ‘Creatori de educație’ este conceput și realizat ca o platformă modernă online, prin intermediul căreia dascălii pot face schimburi de bune-practici“.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”