VIDEO Protest spontan la Parlament

VIDEO Protest spontan la Parlament

Sute de oameni protesteaza, luni seara, in fata Parlamentului dupa ce majoritatea PSD-ALDE din Camera Deputatilor a eliminat independenta procurorilor si a schimbat legea ANI, astfel incat parlamentarii incompatibili sa scape.

Multimea scandeaza „Hotii, hotii!, „Nu scapati, nu scapati!” si „Sobolanii!”. Jandarmeria a deplasat un numar impresionant de forte, inclusiv jandarmii calare.

"De la ora 17.00, AZI, are loc votul final in prima Camera decizionala (Camera Deputatilor) pe modificarile la legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si votul pe modificari la legea ANI. Inca o data, PSD-ALDE isi bate joc de procedura parlamentara, devansand votul final, care,in mod normal trebuia sa aiba loc maine. Mai mult, furiseaza votul sub acoperirea sedintei solemne dedicate Regelui Mihai, ceea ce constituie in sine o ofensa. De la ora 16.00, HAI LA PARLAMENT, sa-i oprim! #vavedem #justitienucoruptie #faraviolenta", au scris initiatorii protestului, pe pagina de Facebook a evenimentului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...