VIDEO Rar vezi așa ceva!

VIDEO Rar vezi așa ceva!

Imaginile cu șoferul ”incoerent” au apărut pe Facebook , acesta şi-a contrazis declaraţiile de nenumărate ori, la fiecare nou minut versiunea fiind alta — ba că are permis din Marea Britanie, ba că din Polonia, ba că nu are acte în general şi abia a aplicat la obţinerea cetăţeniei române.

I-a asigurat, însă, din start pe poliţişti că nu-i place să-i mintă. Dar a continuat să-i mintă, totuşi, până şi numele său schimbându-se pe parcurs, zicând că numele anterior era al fratelui şi s-a încurcat în declaraţii.

Maşina sa nu avea asigurare valabilă, iar şoferul nu putuse prezenta nici un permis sau un act de identitate. A spus că a uitat telefonul, iar pasagerul nu foloseşte telefon în general. În fine, spusele au fost atât de multe şi confuze, şi atât de multe ori rectificate, încât probabil aproape tot ce se aude în video nu sunt decât minciuni.

În fine, în lipsa unei posibilităţi de a identifica şoferul, poliţiştii au fost nevoiţi să-l reţină şi să-l ducă la secţie pentru a-i stabili identitatea, iar ulterior şi pentru a-i aplica sancţiunile corespunzătoare, relatează Piața Auto.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu