VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

Apar noi informaţii în cazul doctoriţei românce ucise în Franţa. Anchetatorii au un suspect și merg pe varianta unei tâlhării. Surse Observator au declarat că mai multe bunuri ale tinerei au fost găsite la un bărbat. Presa din Franţa vine, însă, cu mai multe ipoteze. Una dintre ele este că doctoriţa ar fi avut legatura cu o retea de prostituție, relatează observatornews.ro .

Întreg oraşul Amiens din Franţa a fost răscolit în căutarea ucigaşului. De când doctoriţa de 31 de ani din Galaţi a fost găsită fără suflare într-un apartament închiriat din centru, localnicii nu mai au linişte. Anchetatorii au declarat pentru presa din Franţa că Doina a fost înjunghiată de mai multe ori.

Adrian Obreja, reporter Observator: La cinci zile de la moartea Doinei, anchetatorii francezi au reuşit să găsească un suspect. Surse Observator spun că lanţişorul, inelul de logodnă, dar şi telefonul tinerei au fost recuperate de poliţişti de la un bărbat din Franţa.

Tâlhăria nu este, însă, singura ipoteză. În presa din Franţa a apărut şi ipoteza că tânăra a închiriat apartamentul pentru prostituţie. Fata a fost găsită întinsă pe jos, doar în lenjerie intimă, iar în jurul ei ar fi fost găsite obiecte care ar fi întărit ipoteza. Logodnicul tinerei a ajuns în Franţa imediat cum a aflat că Doina a fost ucisă. A vorbit cu anchetatorii pentru a-i ajuta să elucideze misterul. Între timp, prietenii doctoriţei plâng pierderea tinerei. Doctoriţa urma să se întâlnească cu o prietenă, fostă colegă la facultatea de Medicină din Galaţi.

Geanina, prietenă: De mic copil şi-a dorit să fie medic. Avea foarte multe planuri. Ea a vrut să dea examenul de rezidenţiat. O colegă de-ale ei cu care a învăţat ea la Galaţi a terminat rezidenţiatul acolo, în Franţa şi i-a propus şi ei să meargă acolo, la rezidenţiat.

Surse Observator spun, însă, că nu a mai apucat să-şi întâlnească prietena. În amintirea celor apropiaţi, Doina va rămâne mereu tânăra cu zâmbetul pe buze.

Claudia Rogoz, prietenă: Ea era un om tot timpul cu zâmbetul pe buze. Când aveam o pasă proastă mereu venea şi spunea o să fie bine. Era un suflet cald, foarte prietenosă, foarte deschisă, foarte zâmbitoare. L-a crescut şi pe fratele ei de mică, a fost în grija ei mai mult.

Rudele se pregătesc acum de înmormântarea care va avea loc sâmbătă.Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 VIDEO „Asta este, închidem live-ul” / Filmulețul ăsta cu Șoșoacă pusă la punct de carabinieri ar trebui salvat și, când o ia razna, să-i fie arătat