VIDEO Reacția lui Oreste după ce fostul său prieten a devenit panarama internetului! „Efectiv mi-a fost o infinită milă...”

VIDEO Reacția lui Oreste după ce fostul său prieten a devenit panarama internetului! „Efectiv mi-a fost o infinită milă...”

Reacția lui Oreste după ce fostul său prieten a devenit panarama internetului! „Efectiv mi-a fost o infinită milă...”

„Doamne ferește!

Chiar nu-l mai iubeste nimeni pe băiatul asta? Alo, familia, părinții, colegii... chiar nu realizați degradarea neuronală a celui pe care pretindeți ca îl apreciați? Sa profitați de el , sa-i păpați banii și sa-l încurajați in dementa lui mi se pare absolut cinic și grotesc! Oricat de mare e distanță dintre noi acum, in calitate de fost prieten trag un semnal de alarma! Nu va bateți joc de un om cu grave probleme la mansarda, ajutați-l! Efectiv mi-a fost o infinita mila de Singurătatea acestui baIat necopt la 45 de ani...Rusine tuturor care încurajează circul asta penibil!”, a scris pe Facebook cunoscutul jurnalist.

Viralul zilei pe Facebook este meciul scurt dintre Mircea Badea și celebrul motociclist cu care s-a mai bătut în trecut. Badea a fost făcut KO în cinci secunde de  Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut, într-un mall din București, după cum transmite GSP. Spectatorii care au transmis live pe Facebook au adunat mii de vizualizări, iar clipurile cu momentul în care Badea este făcut KO au devenit virale pe FB. În timpul meciului din public se aud în repetate rânduri scandări anti-PSD, a relatat  G4Media.ro .

Potrivit GSP, în startul meciului, Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția promptă a medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit.

Ulterior, Mircea Badea a postat următorul comentariu pe Facebook:

”Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.”

Cititorii i-au răspuns cu un val de comentarii ironice. ”Mircea, nu mai provoca băiații la bătaie, provoacă-i la șpagat, că acolo nici fetele nu îți fac față”, scrie  un cititor iar altul postează: ”Circulă un zvon. Cică Mircea Badea chiar el, a apelat la Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, care s-a adresat CCR-uli. Dorneanu a decis: „Învingătorul este Mircea Badea chiar el”.

Până și purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano Catolice București, Francisc Doboș, a simțit nevoia sa pună pe Facebook un mesaj ironic: ”De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el. Așa ne învață Biblia, să fim alături de cei care suferă.”

După meci, Teodor Tedi Constantin a publicat următorul mesaj pe Facebook: „Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook.

Constantin l-a mai bătut pe Mircea Badea în 2014. Atunci, mai mulți motocicliști l-au confruntat pe Mircea Badea la sfârșitul lunii august, după ce acesta i-a amenințat pe post pe unii dintre ei. În august, Badea și-a mutat biroul în curtea din fața sediului Antenei 3. După acest moment, realizatorul a început să fie șicanat de motocicliști care treceau pe lângă sediul Antenei și turau motoarele.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, spunea atunci Badea.

După aceste afirmații, motocicliștii au venit în fața lui Badea cerându-i să se țină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine”, îi spune acesta apropiindu-se de el și dându-și cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te bați, că nu știu ce, nu știu cum…”, i-a spus motociclistul.

 Citește și:

populare
astăzi

1 „Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania”

2 AUDIO Germania făcută mat de Rusia? / Înregistrarea conversației dintre ofițerii germani despre Podul Kerci ar fi autentică

3 „M-am pierdut puțin pe la altă stradă” / Cică așa se numește mai nou adulterul...

4 Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone

5 „Gugoii” au scos chiloții pe ulucă? / Ilan Laufer: Marian Cucșa este „amanta” lui George Simion