VIDEO Reportaj DEVASTATOR la Belina! Adevărul despre Dragnea, băi pesediștilor! Priviți și ascultați-i pe acești oameni, că nu mint, săracii de ei!

VIDEO Reportaj DEVASTATOR la Belina! Adevărul despre Dragnea, băi pesediștilor! Priviți și ascultați-i pe acești oameni, că nu mint, săracii de ei!

Reportaj DEVASTATOR la Belina! Adevărul despre Dragnea, băi pesediștilor! Priviți și ascultați-i pe acești oameni, că nu mint, săracii de ei!

Passport Productions  a realizat un nou reportaj in judetul Teleorman, de aceasta data chiar pe celebra insula Belina, pe care Liviu Dragnea si-a trecut-o in proprietate personala cu ajutorul Tel Drum. Jurnalistii au stat de vorba cu localnici, acestia aratand cat de mult a mintit Liviu Dragnea in legatura cu Belina.

„Coruptia in Teleorman si cu atat mai mult pe Belina nu e deloc ceva abstract. Acolo, asta inseamna, ca de la o zi la alta cineva ti-a luat pestele de pe masa si ti-a oprit violent accesul pe insula care de generatii a fost zona locala de pescuit, iar pana in 2011 baza economica a zeci de pescari industriali. Si familiile lor bineinteles.

Nicaieri in lume nu exista prezumtia de nevinovatie pentru politicieni in ochiul publicului. Noi, care am ascultat marturii ale oamenilor din Teleorman, si am petrecut mult timp pe insula Belina, putem sa spunem ca Liviu Dragnea este vinovat.

Timp de 20 de ani Dragnea a detinut cele mai inalte pozitii publice din judet. Si a pretins ca a lucrat in folosul comunitatii. De fapt, a lasat in spate un loc unde chiar si notiunea de folos al comunitatii este una straina administratiei. Inainte de orice, Dragnea se face vinovat pentru saracia oamenilor pe care i-a condus in toti acesti ani”, se afirma in reportaj.

Localnicii le-au spus jurnalistilor ca Liviu Dragnea venea deseori, cu elicopterul, „la vanatoare si chefuri” pe Belina, in timp ce lor li s-a interzis sa mai intre pe insula sau sa pescuiasca.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător