VIDEO revoltător! Miercuri, când Dragnea UMILEA poliția română, doi protestatari au fost săltați de jandarmi și AMENDAȚI!

VIDEO revoltător! Miercuri, când Dragnea UMILEA poliția română, doi protestatari au fost săltați de jandarmi și AMENDAȚI!

Revoltător! Cetățeanul Cristian Mihai Dide a strigat „HOȚII, HOȚII”, miercuri, în fața sediului ministerului de Interne, fosta clădire a Comitetului Central al PCR, în timp ce condamnatul aflat în termenul de încercare Liviu Dragnea se afla în interior. Împreună cu judecatul pentru mărturie mincinoasă Călin Popescu Tăriceanu.

Dide a fost împresurat de lucrătorii Jandarmeriei române care i-au cerut să se legitimeze și să nu mai deranjeze importanta ședință de lucru. Cetățeanul s-a legitimat, dar a continuat să strige ”hoții, hoții, hoții”, până când a fost urcat în dubă și dus la secția de poliție pentru a fi amendat. Ulterior, el a postat filmarea incidentului pe Facebook și comentariul de mai jos:

„In aceasta dimineata am vazut pe Privesc.Eu ca este in desfasurare prezentarea bilantului MAI pentru anul 2016. Tinand cont ca in cladire erau prezenti Dragnea, Tarieanu,Grindeanu si Carmen Dan am considerat oportun sa imi exprim nemultumirea fata de ei. Asa ca l-am trimis pe prietenul meu Mircea Varga sa protesteze in fata MAI.

 Dupa un timp Mircea avea telefonul inchis, am mers sa vad ce se intampla, mi-am dat seama imediat ca aceasta a fost ridicat de jandarmi, dupa care am inceput sa strig...restul aveti in filmare, iar cu Mircea m-am intalnit la Sectia 1.

Am primit fiecare cate 200 lei amenda pentru deranjarea liistii publice.

Acest jandarm s-a ales cu o plangere contraventionala pentru abuz de drept.”




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /