VIDEO Rus mobilizat pe front, capturat după doar câteva zile de ucraineni: „Întreg plutonul a fost împușcat într-un minut. Haos complet!”

VIDEO Rus mobilizat pe front, capturat după doar câteva zile de ucraineni: „Întreg plutonul a fost împușcat într-un minut. Haos complet!”

Un deținut rus mobilizat la începutul lunii septembrie pe front a fost capturat după doar câteva zile de ucraineni. Acum recunoaște că soldații ruși recent mobilizați nu au pregătirea suficientă: „Două zile am avut pregătire de bază. Două zile alergam pe câmp și trăgeam în stâlpi”, recunoaște rusul.

Detinut rus mobilizat in armata, capturat de ucraineniFoto: Captura YouTube

Deținutul mobilizat de ruși spune că a ajuns pe frontul din Ucraina pe 13 septembrie, iar pe 25 septembrie a fost capturat.

„Întreg plutonul a fost împușcat într-un minut. Într-un minut! 20 de oameni au fost uciși. Dau mai degrabă zis, au murit. Nu poți spune că au fost uciși, și noi aveam arme-n mână. Asta e, haos complet”, spune rusul capturat într-un dialog filmat de ucraineni.

„Trebuia să mergem într-o direcție, dar am fost prinși în ambuscadă de forțele ucrainene”, spune rusul care recunoaște că cei mobilizați nu au parte de antrenament adecvat.

„Doua zile, am avut un curs de pregătire de bază într-o tabără. Două zile. Două zile alergam prin câmp și trăgeam la stâlpi, la ținte. Și-atât, apoi am ajuns aici”, spune deținutul.

Acesta mai povestește ce probleme a mai întâmpinat, cum locotenentul care-i conducea echipa le-a fost însărcinat cu doar trei zile înainte, cum rușii consideră rațiile de mâncare mai importante decât muniția din blindate și cum tanchiștii ruși preferă să se predea.

„E mai bine să stau în închisoare, dar să fiu viu, decât să zac mort pe pământ ucrainean”, spune rusul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante