VIDEO Rușii au înfrânt iar! Și tocmai se așezaseră pentru atac!

VIDEO Rușii au înfrânt iar! Și tocmai se așezaseră pentru atac!

Rușii au înfrânt iar! Și tocmai se așezaseră pentru atac!

În trei luni de la declanșarea războiului din Ucraina, Rusia a reușit să cucerească doar 612 kilometri pătrați după ce ucrainenii au început să-și recapete o parte din patrie.

Numărul de sacrificii rusești pentru fiecare metru pătrat cucerit dezvăluie amploarea dezastrului suferit de Vladimir Putin.

Conform lui Def Mon, un analist popular pe Twitter, după trei luni de război Rusia a reușit să captureze doar 612 km pătrați. Pentru aceștia, armata lui Vladimir Putin a trebuit s[ sacrifice 18.000 de soldați, 648 de tancuri și 1023 de APC-uri.

Privind invers, armata rusească a pierdut 29,4 soldați, 1.05 tancuri și 1.64 APC-uri pentru fiecare kilometru din teritoriul ucrainean cucerit.

Fiecare soldat rusesc a „valorat” 182 de metri pătrați.

Conform unui alt calcul, Rusia mai are încă 481.063 de kilometri. Teritoriul cucerit până în prezent reprezintă 0.127% din toată supravața Ucrainei. Pentru a ajunge la 100%, Rusia ar avea nevoie de 196,5 ani.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a făcut joi, 1 septembrie, o vizită la Kaliningrad. Liderul de la Kremlin a declarat, într-o întâlnire cu elevii, că scopul ”campaniei militare” din Ucraina este lichidarea ”unei enclave ruse” care se creează acolo, relatează agenţia Interfax.

”Pe teritoriul Ucrainei de astăzi a început crearea unei enclave antiruse care ne ameninţă ţara”, a afirmat Putin în cadrul unei întâlniri cu elevi la Kaliningrad, exclavă rusă la Marea Baltică, cu ocazia începerii anului şcolar în Rusia la 1 septembrie, imagini transmise în direct de televiziunea publică rusă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria