VIDEO „Să învețe și nevasta să facă așa”

VIDEO „Să învețe și nevasta să facă așa”

Cristina Pucean a impresionat peste 12 milioane de oameni, după ce a postat un videoclip în care dansa pe ritmurile lui Florin Salam. Întreaga scenă s-a desfășurat la un eveniment, unde iubita lui Bogdan de la Ploiești a fost invitată să bucure invitații cu mișcările ei.

​Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din România. Aceasta s-a făcut remarcată în 2020, atunci când a participat la show-ul fenomen „Românii au talent”. Din acel moment, cariera sa a fost în ascendență, ajungând să danseze alături de oameni importanți din showbizul românesc și să își creeze o comunitate impresionantă de fani, care o susțin indiferent de situație.

Frumoasa dansatoare este prezentă mai mereu la evenimentele la care este invitat să cânte iubitul ei, Bogdan de la Ploiești. Cei doi, deși fac o echipă superbă împreună, câteodată performează și separat. De exemplu, în urmă cu câteva luni, Cristina Pucean a fost dansatoare în show-ul lui Florin Salam, iar mișcările ei au strâns peste 12 milioane de vizualizări în mediul online.

După ce au văzut videoclipul, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Ești prea frumoasă!” // „REGINA DANSULUI” // „Ne-ai înnebunit pe toți” // „Nu e gelos Bogdan?” // „Ești vis, femeie!”, „Să învețe și nevasta să facă așa”.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?