VIDEO „Sabotorii”?/BMW-ul de lux al responsabilului cu cenzura din armata Rusiei, incendiat la Moscova

VIDEO „Sabotorii”?/BMW-ul de lux al responsabilului cu cenzura din armata Rusiei, incendiat la Moscova

Un autoturism BMW-ul X6 aparținând lui Evgheni Sekretarev, adjunctul șefului Statului Major General al forțelor armate ruse, a fost incendiat la Moscova.

Potrivit portalului Nexta, Evgheni Sekretarev lucrează în cadrul departamentului de cenzură și ar fi implicat în persecuțiile împotriva cetățenilor ruși care se opun războiului din Ucraina.

De asemenea, este responsabilă de cenzura militară: angajații se asigură că informațiile despre armata rusă care sunt reprobabile pentru autorități nu apar în mass-media.

Autoturismul BMW-ul X6 se afla în curtea unei locuințe militare și a luat brusc foc. Martorii oculari au declarat că au văzut o "tânără suspectă" lângă mașină.

Aceasta ar fi fost deja arestată. Potrivit unor surse, ea a stropit portbagajul mașinii cu benzină și i-a dat foc în semn de protest față de războiul din Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...