VIDEO Scandal la Iași după ce Irina Loghin a fost izgonită de prezentatoare de pe scena unde cânta

VIDEO Scandal la Iași după ce Irina Loghin a fost izgonită de prezentatoare de pe scena unde cânta

Mai mulți internauți s-au declarat revoltați în urma unui concert aniversar, care a avut loc pe data de 2 noiembrie la Cinema Victoria.

În timp ce Irina Loghin se afla pe scenă, prezentatoarea evenimentului (Doina Baciu), ar fi întrerupt de mai multe ori momentul artistei, în încercarea de a “elibera scena”, scrie ziaruldeiasi.ro .

“A intrat pe scenă în timp ce doamna Irina cânta. Deși interpreta nu a vrut să plece și a continuat să cânte, spunându-i că are și ea un repertoriu de susținut, Doina Baciu a revenit cu un tupeu extraordinar. I-a spus că mai sunt artiști tineri ce trebuie promovați, că trebuie eliberată scena și a început să prezinte următorul invitat, un no name…citind de pe foaie. Doamna Irina a plecat cu ochii în lacrimi. Eu ca spectator m-am simțit efectiv umilită de această doamnă care mai și țipa la spectatori. Am mai dat și 120 de lei biletul”, a declarat Ramona Ioana.

În unul dintre live-urile postate de internauți pe Facebook, se observă, într-adevăr, cum Irina Loghin, deși întreruptă de prezentatoare, continuă să cânte. A doua oară, artista părăsește scena, spre nemulțumirea spectatorilor.

Doina Baciu este angajată a Radio Iași, prezentatoare a unei emisiuni în care sunt difuzate diferite melodii ale interpreților de muzică populară.



Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 Spre Pământ se îndreaptă o furtună solară de o intensitate rară

4 „Wow, sexul din filme este foarte real”

5 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”