VIDEO Scenă adorabilă la Jocurile Invictus: o fetiță fură popcorn din punga prințului Harry

VIDEO Scenă adorabilă la Jocurile Invictus: o fetiță fură popcorn din punga prințului Harry

Prințul Harry al Marii Britanii a rămas fără o parte din popcorn în timp ce urmărea din tribune un meci din cadrul Jocurilor Invictus după ce o fetiță îndrăzneață s-a servit din punga sa, informează joi publicațiile Express și The Telegraph.

 Profitând de neatenția prințului Harry care era angajat într-o conversație, fetița pe nume Emily Henson s-a servit nestingherită din punga cu popcorn a reprezentantului Casei Regale a Marii Britanii.

În ciuda măsurilor de securitate la nivel înalt luate în preajma prințului Harry, Emily a reușit să fure popcorn timp de un minut.

Fetița în vârstă de doi ani este fiica unui fost concurent la Jocurile Invictus, paralimpicul David Henson, prieten apropiat al celui de-al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii.

Prințul se afla în tribune alături de David Henson, de soția acestuia, Hayley, și de fiica lor Emily, în timpul meciului de volei dintre echipa țării sale și cea a Danemarcei.

Prinsă cu mâța-n sac, Emily a fost tratată de prințul Harry cu câteva gesturi amuzante, acesta mimând șocul și apoi luându-i popcornul. După câteva scene adorabile, reprezentantul Casei Regale a distrat fetița oferindu-i chiar el floricele de porumb.

Prințul Harry al Marii Britanii și iubita sa, actrița Meghan Markle, și-au făcut prima apariție publică luni, ținându-se de mână în tribunele unui meci de tenis în scaun cu rotile desfășurat în cadrul Jocurilor Paralimpice Invictus de la Toronto.

Prințul Harry a dezvăluit la începutul acestui an că își dorește să își întemeieze o familie, amintește publicația Express.

Aflat în Canada, prințul Harry a dat startul sâmbătă Jocurilor Paralimpice Invictus, având-o alături pe Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, iar câteva rânduri mai în spate pe iubita sa, Meghan Markle.

După ce a participat la două misiuni în Afganistan, nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre inițiatorii acestor competiții sportive organizate după modelul jocurilor paralimpice și a cărei primă ediție s-a desfășurat în septembrie 2014, la Londra.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

3 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

4 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

5 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”