VIDEO Sclavii PSD care-o anchetează pe Kovesi se dau atacați! Ascultă ce spunea tac-tu, Adino, și apoi să acuzi!

VIDEO Sclavii PSD care-o anchetează pe Kovesi se dau atacați! Ascultă ce spunea tac-tu, Adino, și apoi să acuzi!

Sclavii PSD care-o anchetează pe Kovesi se dau atacați! Ascultă ce spunea tac-tu, Adino, și apoi să acuzi! În septembrie 2018, când Adina Florea a fost propusă pentru prima dată la șefia DNA, tatăl ei, Dumitru Florea, a avut o intervenție halucinantă la B1 TV.

Consilier județean PSD la Constanța, acesta a spus, telefonic: „Eu cred că Adina va pune mâna și va încerca să rezolve problemele de la DNA. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”.

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat să reformuleze afirmația, în sensul că președintele țării nu a avut nicio problemă cu DNA. „N-a avut, dar poa’ să aibă!”, a venit replica amenințătoare a lui Dumitru Florea.

Imediat, soția sa a încercat să-l determine pe acesta să încheie convorbirea. „Pleacă de aici!”, s-a răstit Dumitru Florea. După încă un timp, soția sa a intervenit din nou: „Mă supăr pe tine. Distrugi copilul ăsta. Te rog frumos! Ce te bagi tu?”. Iar către reporteri: „Domn’e, nu știu, vorbiți cu ea și cu asta, basta! Eeeei, drăcia dracului!”

Dumitru Florea a mai făcut o gafă flagrantă. Referindu-se la cine ar putea avea probleme cu DNA-ul condus de fiica sa, cei din PSD sau cei din tabăra anti-PSD, Florea a spus:„Eeeei, păi ăia n-au cum să fie încântați!” „Ăia”, adică opozanții PSD-ului.

Dumitru Florea este membru PSD de la începutul anilor ’90. Din 1996, a fost permanent consilier județean la Constanța, aflându-se la al șaselea mandat. În tot acești ani, a fost un stâlp de bază al Mafiei PSD de pe litoral, cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu pe post de „nași”.

Acum citiți și comunicatul Secției speciale PSD de anchetare a magistraților:

”Cu privire la afirmațiile lansate în spațiul public, în cursul zilelor de 13 și 14 februarie 2019  de mai multe publicații on-line, posturi de televiziune și factori politici, prin care se fac speculații și sunt realizate asocieri politice cu privire la activitatea Secției de lnvestigare a Infracțiunilor din Justiție, în contextul citării unei persoane în calitate de suspect, într-un dosar aflat pe rolul Secției;

Conducerea acestei structuri atrage atenția asupra pericolului creat de astfel de atacuri grave și total nefondate la adresa independenței procurorilor care-și desfășoară activitatea în cadrul Secției. cu profesionalism și obiectivitate.

Acreditarea ideii că procurorii din cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție acționează ca „pluton de execuție” și că această Secție „se dovedește o măciucă în mâinile puterii politice”, reprezintă o ofensivă fără precedent și o presiune extrem de periculoasă asupra magistralilor implicați în derularea procedurilor judiciare în curs.

Precizăm clar și răspicat că procurorii din cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție procedează întotdeauna la aplicarea întocmai a legii, indiferent de calitatea persoanei vizate, de dosarele penale instrumentate, asigurând respectarea drepturilor procesuale ale acestora, inclusiv a prezumției de nevinovăție, crearea aceste structuri de parchet fiind tocmai o garanție a independenței magistraților și, nicidecum un instrument de represiune asupra acestora, astfel cum, în mod tendențios și nefondat, se afirmă de anumite  voci în spațiul public.

Atragem atenția asupra faptului că orice încercare de intimidare a procurorilor în activitatea pe care aceștia o desfășoară reprezintă presiuni și ingerințe nepermise în activitatea procesual penal, sens în care facem apel la toți reprezentanții partidelor politice și a formatorilor de opinie la adoptarea unei atitudini decente și rezervate, libertatea de exprimare trebuind a fi menținută în limitele rezonabile ale unui discurs public moderat și echilibrat.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”