VIDEO Scursura TV/Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

VIDEO Scursura TV/Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

Ce ştiri, informaţii şi talk-show-uri dau posturile de "ştiri" seara? Bă' boilor! Bă', nesimţiţilor! Bă, handicapaţilor! Când CNA-ul „doarme”, televiziunile îşi fac de cap. O nouă "reprezentaţie" a Danei Budeanu s-a văzut la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu - „Punctul Culminant”. În "stilul" propriu, cu multe acuzaţii, cu lacrimi chiar şi, din abundenţă, cu apelativul "Bă!", relatează paginademedia.ro .
A doua parte a emisiunii s-a lăsat şi cu lacrimi. În a doua parte a emisiunii s-a început cu un material video în care anumiţi oameni îşi plângeau morţii de Covid-19, în curtea unui spital, iar maşina mortuară se pregătea să îi ridice şi să îi ducă direct la groapă. Moment în care pe postul "de ştiri" Dana Budeanu care a început să plângă în direct.
După ce s-a calmat, Budeanu şi-a început un discurs în "stilul" propriu, cu multe derapaje. Ea a acuzat biserica pentru că a permis aceste „practici” ale autorităţilor.
Fără alte comentarii, ce s-a întâmplat în emisiunea cu Dana Budeanu de pe România TV:
- „Unde au fost preoţii şi unde a fost biserica anul ăsta? Noi suntem aşa pentru că pe noi ne-a abandonat biserica, noi am fost abandonaţi de preoţi.”
- „Biserica, astăzi, ne explică că trebuie să ne vaccinăm. Lasă-ne, mă, în pace! Lăsaţi-ne în pace! Cine vrea se vaccinează, cine nu, nu. Nu asta e discuţia bisericii, nu ăsta e subiectul bisericii.
- „Băi, e mama ta într-un cort aruncată pe jos, mă. Îi tăiam pe toţi de acolo! Ce, mă? Să pui tu mâna pe mama mea? Pe mama mea? Să n-am voie eu să-mi ating mama? Nu există, mă, aşa ceva!
- „De ce nu erau preoţii în curţile spitalelor? Au aşteptat un ordin? Au stat la râma lui Vlad Voiculescu? Să ne semneze nu ştiu ce ordin? Preoţii? Biserica? Patriarhul a stat la mâna ministrului sănătăţii? Ce vorbeşti, mă? Atunci de ce v-aţi pozat cu preşedintele României dacă staţi la mâna unei scelerate împuternicite dintr-un minister? Asta a ajuns biserica? Ce a ajuns biserica? Ce a ajuns Patriarhul?”
Apoi şi-a continuat discursul către vaccinarea populaţiei şi cum au gestionat autorităţile pandemia de Covid-19 în România:
- „75% din globul pământesc trăieşte perfect normal. Suntem în ăia 25% Pentru că suntem o ţară de c***t. 75% din globul pământesc trăieşte normal. De ce? Vă spun eu. Pentru că ăia nu au tupeul în ţările alea să facă ce fac ăştia cu noi. Cu o naţie de oameni.
- „E un c***t de virus. Mor 1%. Asta-i viaţa! Statul ăsta trebuie să ne înveţe să ne adune pe toţi şi să vedem cum putem să trăim cu virusul ăsta. Hai să trăim cu virusul ăsta! Hai să vedem cum putem face! Cum pot, mă, alţii să trăiască? Cum pot, mă, ăia în alte ţări să trăiască?”
- „Ce facem? Voi nu înţelegeţi că totul e un cretinism? Păi, băi boilor, băi handicapaţilor, dacă voi aţi vrut să faceţi imunizare, cum au făcut Marea Britanie, Israel, etc, astea sunt exepleme pe care haştagii le oferă. Băi boilor, păi ăia au luat tot vaccinul odată, au luat 50 de milioane de doze, că asta înseamnă imunizare în masă.”
În tot acest timp moderatorul Victor Ciutacu nu a intervenit şi a lăsat-o pe Dana Budeanu să-şi spună discursul. Un discurs foarte lung, de mai bine de 20 de minute.

Ce a spus Dana Budeanu în emisiunea de la România TV, în continuare:

- „Ştiţi ce se întâmplă? Oamenii, în cele mai grele perioade ale vieţii, s-au strâns la biserică. Aşa suntem mai de c***t faţă de progresişti. Noi ne ducem la biserică. Suntem nişte handicapaţi care credem în ceva ce nu există, etc. Noi ne ducem la biserică.
- În general, oamenii s-au strâns în biserici. Nici în război nu se intra în biserică oricum. Exista, cumva, nu ştiu, limita asta. Pe oameni, dacă preotul îi cheamă la biserică, în orice oraş, în orice sat, oamenii se duc. Îi cheamă şi se duc.
- Unde au fost preoţii şi unde a fost biserica anul ăsta? Noi suntem aşa pentru că pe noi ne-a abandonat biserica, noi am fost abandonaţi de preoţi. Asta s-a întâmplat! Pentru că singurul refugiu al oamenilor simpli, ăia proşti şi sărăci, singurul refugiu e credinţa. E biserica.
- Biserica, astăzi, ne explică că trebuie să ne vaccinăm. Lasă-ne, mă, în pace! Lăsaţi-ne în pace! Cine vrea se vaccinează, cine nu, nu. Nu asta e discuţia bisericii, nu ăsta e subiectul bisericii. Pe mine nu mă interesează că Patriarhul se pozează cu Preşedintele ţării. Nu dau doi bani pe poza aia.
- Pe mine mă interesează că biserica a lăsat oamenii să urle în parcări. Băi, e mama ta într-un cort aruncată pe jos, mă. Îi tăiam pe toţi de acolo! Ce, mă? Să pui tu mâna pe mama mea? Pe mama mea? Să n-am voie eu să-mi ating mama? Nu există, mă, aşa ceva! 100.000 de oameni, familiile celor decedaţi, unde au fost? De ce nu i-aţi călcat în picioare? Cine sunt ăia care au pus mâna pe mamele voastre? Cine sunt ăia care v-au aruncat părinţii în groapă? Cine sunt? Unde sunt? Unde sunt preoţii? Ăia care v-au chemat an de an la toate sărbătorile. Ăia pentru care aţi donat la biserică. Ăia în care aţi crezut, cărora le pupaţi mâna. Unde sunt azi?
- De ce nu erau preoţii în curţile astea? De ce nu erau preoţii în curţile spitalelor? Au aşteptat un ordin? Au stat la râma lui Vlad Voiculescu? Să ne semneze nu ştiu ce ordin? Preoţii? Biserica? Patriarhul a stat la mâna ministrului sănătăţii? Ce vorbeşti, mă? Atunci de ce v-aţi pozat cu preşedintele României dacă staţi la mâna unei scelerate împuternicite dintr-un minister? Asta a ajuns biserica? Ce a ajuns biserica? Ce a ajuns Patriarhul? Stă la mâna unei secretare împuternicite de minister să ia măsuri?
- Am ajuns abandonaţi în faţa morţii! Nu exista aşa ceva! Sunt oameni care urlă în curţi lângă morţi, lângă părinţi, lângă mame. Femeia asta, nu ştiu cine e, care urla pur şi simplu! Nu există aşa ceva! 100.000 de oameni au permis asta. De aia suntem aici! Suntem din vina noastră! Nu există nicio lege pentru ceea ce se întâmplă. Nu există nimic. Existăm noi. Nu merităm nimic pe lumea asta pentru că am tăcut. De aia! Pentru că nu respectăm nimic.
- Pentru ce a fost Patriarhul la Cotroceni? Pentru ce a fost? Când aţi fost la Cotroceni, aţi vorbit despre asta? I-aţi zis preşedintelui că oamenii sunt aruncaţi în groapă? Nu. Suntem aliniaţi cu patriarhul, cu preoţii, cu biserica la mâna unei rase în cap? Foarte bine. Ştiţi ce? Vă meritaţi soarta! Cine acceptă să trăiască aşa, va merita să şi moară aşa. Să te arunce într-un sac într-o groapă. Nu există aşa ceva! Nu există nicăieri în lume!
- 75% din globul pământesc trăieşte perfect normal. Suntem în ăia 25% Pentru că suntem o ţară de c***t. 75% din globul pământesc trăieşte normal. De ce? Vă spun eu. Pentru că ăia nu au tupeul în ţările alea să facă ce fac ăştia cu noi. Cu o naţie de oameni. Suntem doar nişte oameni. Asta suntem. Avem dreptul să murim, să ne naştem, să ne luăm părinţii în braţe, să trăim. Nu se întâmplă nimic. E un c***t de virus. Mor 1%. Asta-i viaţa!
- Statul ăsta trebuie să ne înveţe să ne adune pe toţi şi să vedem cum putem să trăim cu virusul ăsta. Hai să trăim cu virusul ăsta! Hai să vedem cum putem face! Cum pot, mă, alţii să trăiască? Cum pot, mă, ăia în alte ţări să trăiască? Voi cum puteţi, mă, să mergeţi şi la birou şi la şcoală, să şi mâncaţi ceva, să şi ieşiţi în parc şi să nu purtaţi mască.
- Voi cum faceţi, mă, asta? Şi aveţi acelaşi număr de paturi la ATI. Nu mai put de numărul de paturi la ATI şi cu invenţia asta. Aveţi acelaşi număr de bolnavi, acelaşi număr de morţi ca noi. Haideţi, mă, să facem şi noi ca voi. Stăm să ajungem după an de zile să vedem asta? Nu există aşa ceva! Nimeni n-are ce să spună. Este sfârşitul lumii. Aşa arată!
- Haideţi să ieşim mâine 10 milioane şi să ne ducem dracului toţi odată! Şi gata! Noi aşteptăm de un an soluţia! Care e soluţia? Groapa comună? Care e? Vaccinatul? Păi ăia care s-au vaccinat în ianuarie expiră acum în iunie. Când îi lasă Cîţu la terasă ăia nu mai sunt imuni. Ce facem? Voi nu înţelegeţi că totul e un cretinism? Păi, băi boilor, băi handicapaţilor, dacă voi aţi vrut să faceţi imunizare, cum au făcut Marea Britanie, Israel, etc, astea sunt exepleme pe care haştagii le oferă.
- Băi boilor, păi ăia au luat tot vaccinul odată, au luat 50 de milioane de doze, că asta înseamnă imunizare în masă. Asta e problema. Nimeni nu face nimic concret. Imunizarea asta de grup nu se face deodată? Nu trebuie să ne vaccineze deodată? Păi noi n-o s-o facem niciodată, sunteţi handicapaţi? 10% s-au vaccinat până acum. Când se mai vaccinează 10%, expiră ăia 10% din urmă. Şi în septembrie, octombrie, noiembrie, după ce pleacă bogaţii în vacanţe.
- În timp ce asistaţi la prosteala asta şi la gafa asta, cum asistaţi să vă arunce părinţii în groape? În timp ce acceptaţi că sunteţi proşti, acceptaţi şi să vă arunce cineva mama în groapă. Nu există aşa ceva! Nu există soluţie pentru voi.
- Niciun ministru haştag nu ştie nimic din minister. Vă daţi seama că el n-a ştiut în faţa presei, apoi şi-a cerut scuze pe Facebook. Trăim în ţara în care totul se conduce de pe Facebook. Nu se poate. Nu există! Şi nimeni nu face nimic!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...