Video și amănunte despre revolta anti-PSD de la Neversea. După ce Grasul XXL a strigat „Muie Guvernului României!” s-a luat curentul!

Video și amănunte despre revolta anti-PSD de la Neversea. După ce Grasul XXL a strigat „Muie Guvernului României!” s-a luat curentul!

Video și amănunte despre revolta anti-PSD de la Neversea. După ce Grasul XXL a strigat „Muie Guvernului României!” s-a luat curentul! Festivalul Neversea: Scena pe care concerta Grasu XXL ”a picat”, iar artistul a rămas fără microfon după ce a spus „Muie Guvernului României!”. Cântărețul a aprins lanterna telefonului și a părăsit scena în uralele a 3000 de tineri care scandau ”PSD, ciuma roșie!”. După aproximativ 40 de minute, artistul a revenit pe scenă și a transmis un mesaj ferm tinerilor: ”Nu trebuie să așteptăm un președinte să facă ceva, nu trebuie să așteptăm nici măcar un premier. Nu mă interesează politica. Dar știu că energia asta a voastră, energia asta de aici, a tinerilor, o să schimbe ceva în țara asta”.

”Sătui de bolșevici,
Nu votăm bunici!
Fără frici,
Dăm o tură printre inamici
Și ca să meargă brici
Tre’ să avem curaj (…)
Uite ce e, facem revoluție
Uite ce e, e ultima soluție!”

E bucata dintr-o melodie care a aruncat în aer o mică parte din publicul de la festivalul Neversea, desfășurat pe o plajă din Constanța, relatează  G4Media.roÎn 8 iulie, ultima zi a festivalului, pe o scenă secundară, a concertat artistul Grasu XXL. Publicul, aproximativ 3000 de tineri, s-a înflăcărat la auzul versurilor care îndemnau la schimbare. Spre sfârșitul melodiei, artistul a transmis un mesaj celor din Executiv: ”Muie Guvernului României!”. După acest moment, în mai puțin de 10 minute, scena pe care concerta artistul ”a picat”: luminile scenei au fost stinse, la fel și cele din public.

În acel moment, Grasu XXL a aprins lanterna telefonului și a întrebat: ”Cine mai e aici?”, moment în care tinerii din public au aprins lanternele telefoanelor și au început să strige la unison: ”PSD, ciuma roșie!”. După această secvență, artistului i-a fost tăiat microfonul și nu a mai putut comunica cu publicul. A părăsit scena în uralele tinerilor care îl chemau înapoi.

După 15 minute, pe scenă a apărut un animator care a spus că Grasu XXL a plecat, că speră să se întoarcă și că, la fel, speră ca ”defecțiunea tehnică să fie de jos și nu de sus”. După alte 20 de minute, Grasu XXL a revenit pe scenă fără să facă niciun comentariu. A spus doar: ”Mai sunteți aici?! Foarte tare! Toate luminițele în aer!”, moment în care mulțimea l-a aclamat și aplaudat puternic.

Artistul a mai cântat două melodii și, înainte să părăsească scena, a spus: ”Mă uit la voi. Sunteți tineri. Mă cred și eu ca voi, tânăr. Eu cred că tinerii vor schimba ceva în țara asta. Nu trebuie să așteptăm un președinte să facă ceva, nu trebuie să așteptăm nici măcar un premier. Nu mă interesează politica. Dar știu că energia asta a voastră, energia asta de aici, a tinerilor, o să schimbe ceva în țara asta!”. Artistul a părăsit scena în aplauzele și uralele a 3000 de tineri.

Organizatorii Neversea au reacționat rapid pe o rețea de socializare unde i-au asigurat pe spectatori că a fost ”doar o problemă tehnică rezolvată cât mai repede cu putință” – după aproximativ 40 de minute! De precizat ar fi că, în cele 4 zile de festival, niciuna din cele 5 scene nu s-a confruntat cu niciun fel de problemă tehnică, nici măcar atunci când condițiile meteo au fost nefavorabile, iar sonorizarea a fost, de fiecare dată, impecabilă.

La 3 ore de la incident, Grasu XXL a scris pe pagina de Facebook: ”A fost blaaaaanăăăă! A picat generatoru’, nu a fost nici o manevră, WTF??? Neversea rulez!”

Neversea este un festival pus în scenă de organizatorii Untold. Aflat la a doua ediție, Neversea s-a desfășurat în perioada 5-8 iulie, pe plaja Modern din Constanța. Cele 4 zile de festival au avut o medie de 50.000 de participanți/zi, conform datelor furnizate de organizatori.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat pentru News.ro că a fost o problemă legată de un generator care s-a defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică, mai arată News.ro.

”După ce a trântit înjurătura, lui Grasu XXL i-a picat scena (lumini, sonorizare etc). A aprins lanterna telefonului și a încercat să cânte “la rece”, iar publicul, aprinzând lanternele, a izbucnit: “PSD, ciuma roșie!”. La un moment s-a oprit tot. Acum e doar beznă, nimeni nu știe ce urmează”, a scris jurnalista Andreea Pavel pe Facebook chiar în timpul concertului.

Update/Mesajul de ultimă oră al artistului:


Foto: Andreea Pavel


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...