VIDEO Și imbecilă și rea! Dăncilă: „La Kovesi există prezumția de VINOVĂȚIE”/La Plumb e doar „războiul româno-român”!

VIDEO Și imbecilă și rea! Dăncilă: „La Kovesi există prezumția de VINOVĂȚIE”/La Plumb e doar „războiul româno-român”!

Și imbecilă și rea! Dăncilă: „La Kovesi există prezumția de VINOVĂȚIE”/La Plumb e doar „războiul româno-român”! Dăncilă s-a încurcat vineri în explicații când a fost întrebată de ziariști de ce nu o susține pe Laura Codruța Kovesi la Parchetul European, dar a propus-o pe Rovana Plumb comisar european. Șefa PSD a declarat, referitor la Kovesi, că ”există prezumția de vinovăție”.

„Nu am susținut-o pe Kovesi, am considerat că în fața legii toți trebuie să fim egali, iar dacă planează suspiciuni asupra unei persoane trebuie să fie clarificate. Dacă una dintre aceste suspiciuni se va dovedi întemeiată, imaginea României va avea de suferit”, a spus Dăncilă într-o conferință de presă la Reșița.

„Există prezumția de vinovăție (sic!). Nu vreau să înțeleagă că o acuz de ceva pe doamna Laura Codruța Kovesi sau că mă implic în justiție”, a mai spus șefa guvernului.

În schimb, când a fost întrebată despre suspiciunile care planează asupra Rovanei Plumb, Dăncilă a folosit argumentul propagandistic al războiului ”români contra români”, adăguând că ”lupta politică trebuie să o ducem acasă. Dincolo de granițe să arătăm unitate că e vorba de imaginea României”.

„Bineînţeles că o susţin pe Rovana Plumb, am susţinut-o din prima clipă, eu am propus-o, o susţin în continuare, am încredere în experienţa Rovanei Plumb, a fost membră a Parlamentului European, vicepreşedinte de grup, este şi acum în grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, o susţin. Şi pentru că am văzut în spaţiul public că îmi pregătesc din nou portofoliul de comisar, vă asigur că nu este niciun gând în acest sens, nici nu poate fi vorba, sunt candidat pentru prezidenţiale, nu pot să candidez şi pentru Comisia Europeană, şi pentru prezidenţiale. Aşa că las portofoliul de comisar, pentru că sunt convinsă că-l voi câştiga pe cel de preşedinte al României, cu susţinerea, bineînţeles, a cetăţenilor”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit  G4Media.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro