VIDEO Și rachetele se revoltă? Priviți cum s-a făcut scrum un sistem antiaerian rusesc

VIDEO Și rachetele se revoltă? Priviți cum s-a făcut scrum un sistem antiaerian rusesc

O nouă înregistrare video apărută pe rețelele de socializare cu luptele din războiul din Ucraina pare să arate o lansare eșuată a unei rachete a sistemului de apărare antiaeriană rusesc din orașul ucrainean Alchevsk, regiunea Lugansk.

Sisteme antiaeriene S-300Foto: Yuri Smityuk / TASS / Profimedia

Imaginile au fost distribuite pe Twitter de Rob Lee, expertul militar care urmărește forțele armate rusești și care a publicat numeroase înregistrări video din războiul declanșat de președintele rus Vladimir Putin în urmă cu exact patru luni.

Noua înregistrare video arată cum militarii ruși au lansat o rachetă, dar sistemul de apărare aeriană pare că a dat rateuri pentru că proiectilul s-a întors în locul de lansare și a explodat.

Incidentul ar fi avut loc în oraşul Alchevsk, în noaptea zilei de 23 spre 24 iunie, potrivit unor informații oferite de mai mulţi martori oculari, publicate de mass-media ucrainene, citate de Defense Romania .

Se presupune că în imagini este vorba de o un epic fail al lansării unei rachete rusești de apărare antiaeriană S-300, după ce jurnalistul militar Andri Tsaplienko a publicat pe Telegram pe 19 iunie imagini cu acest tip de armament, potrivit site-ului ucrainean Liga.net, citat de Defense Romania .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro