VIDEO „Simona Halep este o victimă a nevestei lui Mouratoglou. Este manevra acelei femei”

VIDEO „Simona Halep este o victimă a nevestei lui Mouratoglou. Este manevra acelei femei”

Sorin Ovidiu Vântu face afirmații explozive despre cazul de dopaj al Simone Halep.

Milionarul crede că soția lui Patrick Mouratoglou ar fi de vină pentru problemele tenismenei din România.

Ada Obilu, nevasta antrenorului francez, ar fi fost geloasă de apropierea dintre româncă și Mouratoglou.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Intergritate din tenis pentru că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă.

"Asistăm la un fel de amurg al zeilor! Mari jucători, mari sportivi, încep să aibă randamente mai mici. Mai mici decât în tinerețea lor. Dar asta nu înseamnă că ei nu rămân aceiași uriași sportivi. Cristiano Ronaldo, de care își bate joc un antrenor de doi bani! Simona Halep, de care își bat joc toate nulitățile.

Simona Halep este o profesionistă autentică. În această calitate, această fetiță știe exact ce înseamnă dopingul. A crede cineva că pentru un efect minor, un efect pozitiv minor, Simona Halep ar fi îndrăznit să se dopeze, este ori răutăcios ori prost! Clar, Simona Halep este o victimă a nevestei actualului ei antrenor. Sau fostului ei antrenor!

Nu e o răfuială în business, nu sunt sportive care o invidiau și i-au făcut o manevră. Nu! Este manevra acelei femei!

Ar fi păcat să fie suspendată! Într-adevăr, nu a mai avut rezultatele de altădată! Dar asta nu înseamnă că nu rămâne o sportivă română autentică. Cu această sportivă voi continua să mă mândresc, așa cum mă mândresc cu Ilie Năstase. Ce sunt ei în viața privată nu știu și nici nu mă interesează. Așa cum nu mă interesează viața privată a marilor scriitori, ci operele lor", a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe facebook.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au început colaborarea în tenis, în luna aprilie a acestui an.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...