VIDEO Șobolan și laș! Dragnea s-a lepădat de propriul fiu în fața întrebărilor puse de reporterul RISE Project!

VIDEO Șobolan și laș! Dragnea s-a lepădat de propriul fiu în fața întrebărilor puse de reporterul RISE Project!

Șobolan și laș! Dragnea s-a lepădat de propriul fiu în fața întrebărilor puse de reporterul RISE Project despre relațiile cu TelDrum! Dragnea a dat un prim răspuns despre documentele publicate de Rise Project. Conform unor acte, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, i-a trimis un mail lui Petre Pitiș, patronul Tel Drum, în care îi cerea bani. Liderul PSD

„Dacă sunt mail-uri între ei să fie sănătoși, să le explice. Eu nu am niciun mail cu Petre Pitiș. Dacă acele documente sunt reale, trebuie să le investigheze. Există și varianta că acele documente au plecat din DNA și s-au dus în Teleorman și apoi au ajuns la Rise Project, eu nu cred că cineva din DNA a făcut așa ceva. ”, a declarat Liviu Dragnea.

De la minutul 09:21:

”Nu știu ce ați publicat, din ce îmi aduc aminte există niște instituții precum DNA care trebuie să investigheze acele documente. Eu nu am legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii, nu mă interesează cum au ajuns acolo”, a spus luni Liviu Dragnea când a fost întrebat despre ancheta Rise Project.

”Habar n-am”, a mai răspuns șeful PSD când a fost întrebat despre plata de 15.200 de lei făcută de TelDrum către avocatul Gil Vasile, soțul șefei CSM. El a răspuns la fel la întrebarea legată de plata făcută de șeful TelDrum, Petre Pitiș, către fiul său, Valentin Dragnea: ”Nu știam, să fie sănătoși amândoi, să le explice”.

Când a fost întrebat despre faptul că TelDrum i-ar fi plătit parchetul, marmura și geamurile din vila sa, Dragnea a spus că schița publicată de Rise Project ”e a unei clădiri foarte mari, eu nu am așaa ceva”.

Nici camera majordomului?

„Nu am majordom. Înțeleg că e vorba de schița unei clădiri mari, nu am nicio legătură.”

Întrebat cum își explică faptul că între mailuri apare și cel al fiului său către Petre Pitiș de la Tel Drum în care îi cere să-l împrumute cu bani, Dragnea a răspuns ironic: Nu știu, eu nu am mailuri cu Pitiș. Dacă sunt mailuri între ei să fie sănătoși și să explice. Înseamnă că știa că eu nu-i dau”.

De asemenea, întrebat despre relația sa cu directorul general al Tel Drum, Petre Pitiș, Dragnea a susținut că nu s-a mai văzut cu acesta de mai mult de 15 ani. ”Cred că sunt mai mult de 15 ani de când nu m-am văzut cu Pitiș, de când era la consiliul județean Teleorman”, a declarat el.

Reamintim că o anchetă Rise Project arată că firma Tel Drum l-a plătit în 2015 pe avocatul Gil Vasile, soțul șefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu, cu 15.200 de lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...