VIDEO-ȘOC! Dragnea, gardat de INTERLOPII aduși de C.Ștefănescu la ieșirea de la Înalta Curte!

Imagini șocante la Curtea Supremă! Dragnea a ieșit gardat de interlopii din Clanul Duduienilor, aduși de C.Ștefănescu! Președintele PSD a fost iritat de întrebările jurnaliștilor în privința grupului de susținători. El i-a acuzat pe unii ziariști de minciună și a insistat că nu a chemat pe nimeni să-l susțină.

Ora 18.31: Cei doi bodyguarzi dusi la sectie nu au antecedente penale. Unul dintre ei a fost amendat cu 200 de lei pentru scandal in locurile publice, potrivit unor surse din politie.

Ora 17.57: Cei doi bodyguarzi acuzati de violenta au fost dusi la Sectia 1 de Politie

Scene fără precedent în istoria unui șef al Camerei Deputaților au avut loc la ÎCCJ! După ce, la prânz, Liviu Dragnea a fost primit cu huiduieli și cătușe de aproape 10 protestatari, la ieșirea de la proces, șeful PSD a fost escortat de câțiva interlopi din clanul Duduienilor. Codrin Ștefănescu a fost văzut când discuta cu aceștia, înainte ca Dragnea să iasă din sală.

Nu știu cine sunt. Nu am chemat pe nimeni, cum puteți să mințiți în felul ăsta? Doamna de acolo e interlop? Eu nu pot să plec din cauza dvs. De ce nu mă lăsați să plec? Vorbim la Parlament!...”, a spus Liviu Dragnea când a fost întrebat dacă îi cunoaște pe interlopi.

Ce a declarat Întrebuci:

„Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câțiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ştefănescu.

A adăugat că oamenii care au venit să-l susțină pe președintele partidului sunt „pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei”.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente
sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos


Citește și:

populare
astăzi

1 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

2 Imaginea care arată că ruşii sunt în stare de orice / Să credem în vaccinul lui Putin?

3 Pe „liberala” asta scrie mare Vosganian. Era crudă ca para-n pârg când „vulturul” armean a luat-o sub aripă...

4 Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus

5 Control la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei după ce mascații trimiși să descindă la casa Duduienilor au…