VIDEO-ȘOC! Dragnea, gardat de INTERLOPII aduși de C.Ștefănescu la ieșirea de la Înalta Curte!

VIDEO-ȘOC! Dragnea, gardat de INTERLOPII aduși de C.Ștefănescu la ieșirea de la Înalta Curte!

Imagini șocante la Curtea Supremă! Dragnea a ieșit gardat de interlopii din Clanul Duduienilor, aduși de C.Ștefănescu! Președintele PSD a fost iritat de întrebările jurnaliștilor în privința grupului de susținători. El i-a acuzat pe unii ziariști de minciună și a insistat că nu a chemat pe nimeni să-l susțină.

Ora 18.31: Cei doi bodyguarzi dusi la sectie nu au antecedente penale. Unul dintre ei a fost amendat cu 200 de lei pentru scandal in locurile publice, potrivit unor surse din politie.

Ora 17.57: Cei doi bodyguarzi acuzati de violenta au fost dusi la Sectia 1 de Politie

Scene fără precedent în istoria unui șef al Camerei Deputaților au avut loc la ÎCCJ! După ce, la prânz, Liviu Dragnea a fost primit cu huiduieli și cătușe de aproape 10 protestatari, la ieșirea de la proces, șeful PSD a fost escortat de câțiva interlopi din clanul Duduienilor. Codrin Ștefănescu a fost văzut când discuta cu aceștia, înainte ca Dragnea să iasă din sală.

Nu știu cine sunt. Nu am chemat pe nimeni, cum puteți să mințiți în felul ăsta? Doamna de acolo e interlop? Eu nu pot să plec din cauza dvs. De ce nu mă lăsați să plec? Vorbim la Parlament!...”, a spus Liviu Dragnea când a fost întrebat dacă îi cunoaște pe interlopi.

Ce a declarat Întrebuci:

„Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câțiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ştefănescu.

A adăugat că oamenii care au venit să-l susțină pe președintele partidului sunt „pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei”.






sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos


sursa foto: Inquam Photos



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale