VIDEO-ȘOC! Primarul PSD din Cavnic spune la TV că mitingul este făcut pentru „penalul Dragnea”!

VIDEO-ȘOC! Primarul PSD din Cavnic spune la TV că mitingul este făcut pentru „penalul Dragnea”!

Primarul PSD din Cavnic spune la TV că mitingul este făcut pentru „penalul Dragnea”! Primarul din Cavnic, deși pesedist, are curajul să spună ceea ce cârpele din partid aflate în Parlament nici nu îndrăznesc să gândească.

Un minut de adevăr despre PSD:

Probabil că mâine va fi exclus din partid! Pe motivul extrem de întemeiat că gândește!

„De exemplu și acum, prostia asta de miting. Cum să faci tu miting în capitala țării, când tu conduci țara, tu ai prefecții, tu ai primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim ministrul, tu ai guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți legifera, poți face legi, poți să faci dezbateri publice, sau meri cumva să-l aperi pe penalul Dragnea. E, aici e problema, penalul Dragnea (...) dl Dragnea e condamnat penal, este penalul Dragnea. (...) Nu poți să meri să fii alături de un condamnat penal”, a spus acesta, potrivit unei înregistrări video publicate pe Facebook.

„Părerea mea personală e că acest miting e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea”, a susținut el.

Acesta a argumentat că, pentru a ajunge la București, un autocar are nevoie de minim 8 - 10 ore.

„Ajung seara la 6 - 7, pun oamenii în stradă 4-5 ore și înapoi îi îmbarcă în autocar și-i aduce înapoi. Deci oamenii ăia timp de o zi, 24 de ore, nu fac baie, nu folosesc un WC, nu nimic, Cum să folosești oamenii ca pe niște animale? Chiar nu se gândesc oamenii ăștia?”, a mai spus Vladimir Petruț.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...